Τα καλλυντικά της Rihanna ήρθαν στην Ελλάδα και μία εμμονή την πάθαμε

Και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από πού μπορείς να τα παραγγείλεις εδώ και τώρα.

Η μέρα που περίμενες και περιμέναμε και εμείς μαζί σου έφτασε (άκουσέ με). Γιατί αν είσαι πιστή αναγνώστρια του Ladylike, δε γίνεται να μην έχεις καταλάβει την αγάπη λατρεία μας για τη Rihanna και β) τα Fenty Beauty aka τα καλλυντικά της, τα οποία μέσα σε μία χρονιά κατάφεραν όχι μόνο να εδραιωθούν, αλλά να αποκτήσουν φανατικό κοινό και να πολυσυζητηθούν, εκθρονίζοντας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ακόμη και τα Kylie Cosmetics.

 

Η είδηση είναι λοιπόν, είναι μία: Τα Fenty Beauty ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα και από σήμερα - αυτή τη στιγμή που μιλάμε- μπορείς να τα αποκτήσεις αποκλειστικά από τα Sephora. Εμείς,βρεθήκαμε χθες βράδυ στην επίσημη παρουσίασή τους (τσέκαρε το Instagram μας) και έχουμε να δηλώσουμε μόνο ενθουσιασμό και δέος.

 

Μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν οι 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation, τα sticks με ματ αλλά και πιο ιριδίζον φινίρισμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως  concealers, ρουζ, highlighters, κορέκτορες αλλά και στο contouring, η  Blotting Powder (πούδρα που απορροφά τη λιπαρότητα κάνοντας το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο), το κόκκινο υγρό κραγιόν Stunna Lip Paint και τα ματ Mattemoiselle και φυσικά τα Killawatt Freestyle Highlighters.

 

 

 

Για να τα ανακαλύψεις όλα και φυσικά να τα αποκτήσεις ακόμη κι αν βρίσκεσαι τώρα που με διαβάζεις στο γραφείο ή το σπίτι, μπες στο Sephora.gr.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ