ΦΡΥΔΙΑ

Ο περίεργος τρόπος που η Rihanna τιθασεύει τα φρύδια της

Συνήθως η Rihanna δεν μας διχάζει, το αντίθετο μάλιστα. Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. Το συγκεκριμένο trick βέβαια, το λες και περίεργο.Δεν το απορρίπτεις, όμως για κανένα λόγο. Γιατί α) RiRi είναι αυτή και κάτι θα ξέρει παραπάνω και β) όταν ακούς πως η RiRi γεμίζει - στρώνει τα φρύδια της με σαπούνι περιμένεις να διαβάσεις τη συνέχεια.

A post shared by Priscilla Ono (@priscillaono) on

 

Σε πρόφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar U.K, η makeup artist της τραγουδίστριας και ambassador της Fenty Beauty, Priscilla Ono, αποκάλυψε πως βασικός σύμμαχος για να φτιάξει  τα φρύδια της Rihanna δεν είναι κάποιο προϊόν, αλλά μία μπάρα σαπουνιού. Η διαδικασία και η λογική που ακολουθεί είναι απλή. Το μόνο που κάνει είναι να περνά ως τελευταίο βήμα- αού πρώτα τα έχει βάψει- ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών πάνω σε μία μπάρα σαπουνιού, την οποία στην ουσία «ξύνει» και στη συνέχεια περνά πάνω στα φρύδια, χτενίζοντάς τα  προς τα πάνω. Με αυτόν τον τρόπο σετάρει και τιθασεύει τα φρύδια της, δίνοντάς τους ενα πιο feather εφέ.

 

«Πρόκειται για ένα παλιό trick των makeup artists, μιας και όλοι έχουν μία κάποια εμμονή με τα φρύδια που βλέπουν στα editorials» αναφέρει χαρακτηριστικά η makeup artist.

3 

Στην ουσία το σαπούνι λειτουργεί ως διάφανο gel που τιθασεύει και σταθεροποιεί το όποιο σχήμα στα φρύδια κάθε γυναίκας.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ badgalriri