RIHANNA

Η Rihanna μας δείχνει πώς χρησιμοποιεί κάθε απόχρωση highlighter στο μακιγιάζ της

Τα «Tutorial Tuesdays With Rihanna» ξεκίνησαν επισήμως και οι Τρίτες των απανταχού beauty addicts θα είναι κάπως διαφορετικές, μιας και η RiRi της καρδιάς μας αποφάσισε να μας δείχνει on camera πως πέτυχαίνει το μακιγιάζ της κάθε φορά και φυσικά πώς χρησιμοποιεί κάθε καλλυντικό της Fenty Beauty στο look της- μέσα σε αυτά και τα όλα τα νέα λανσαρίσματα. Εξάλλου, ποια θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από την ίδια τη δημιουργό τους; (ρητορικό) 

Στο στόχαστρο του πρώτου επεισοδίου, η ολοκαίνουργια παλέτα highlighter, Killawatt Foil Freestyle Highlighter Palette από τη νέα συλλογή Chill Owt Holiday Collection, την οποία όπως αναφέρει η Rihanna χρησιμοποιεί εκτός από τα ζυγωματικά και τα ψηλά σημεία του προσώπου της, στα μάτια (ως σκιές), στα κόκαλα του λαιμού αλλά και στα αυτιά της.

 

Πάτα play στο βίντεο και σου εξηγούμε παρακάτω:

 

«Μπορείς να την απλώνεις στα αυτιά σου, να προσθέσεις λίγη λάμψη, ιδιαίτερα αν πιάνεις τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό ponytail και θέλεις να κάνεις το look σου πιο ζωντανό. Ακόμη, μπορείς να την χρησιμοποιείς στο σώμα σου, όπως στα κόκαλα του λαιμού και απλά να παίζεις με τις αποχρώσεις.»

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/fentybeauty