BEAUTY

Πώς θα διατηρήσεις λαμπερά και υγιή τα μαλλιά σου και το καλοκαίρι

Η ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι της θάλασσας και τα καθημερινά λουσίματα ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας, ενώ καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται, αναζητάμε όλο και πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους styling.

Αν λοιπόν ψάχνεις για προϊόντα που θα τονώσουν και θα βοηθήσουν πραγματικά τα μαλλιά σου να είναι λαμπερά και απαλά και το καλοκαίρι, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τη νέα συλλογή Sun Care της ΚΥΑΝΑ, που περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα και αντιηλιακό λάδι μαλλιών.

Όλα αυτά που χρειάζεσαι δηλαδή.

Το σαμπουάν με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil προστατεύει τα μαλλιά μας από όλους τους εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας. Η κερατίνη ασκεί έντονη επανορθωτική δράση αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και συνοχή των μαλλιών, ενώ συμβάλλει επίσης στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση της τρίχας!

Η leave-in μάσκα περιποίησης μαλλιών προσφέρει άμεση επανορθωτική δράση συμβάλλοντας στην αναδόμηση των μαλλιών. Οι ενυδατικές της ιδιότητες θρέφουν εις βάθος τα ξηρά μαλλιά προσφέροντας μια ασπίδα προστασίας απέναντι στις ακτίνες UVA και UVB! Η σύνθεσή της βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, χαρίζοντας απίστευτη ελαστικότητα, λάμψη και μεταξένια υφή!

Το αντιηλιακό λάδι της σειράς Sun Care αποτελεί την ιδανική λύση προστασίας μαλλιών από τον ήλιο, χάρη στην μοναδική του φόρμουλα, που συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους και μειώνει την αρνητική επιρροή των εξωτερικών παραγόντων. Παράλληλα προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, χάρη στα ηλιακά φίλτρα που παρέχει, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα των μαλλιών! Οι ενυδατικές του ιδιότητες αναζωογονούν και θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας την υφή τους.

Η σειρά Sun Care της ΚΥΑΝΑ θα αποτελέσει αναμφίβολα το νέο beauty trend του καλοκαιριού, τη μόνη ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι! Τα προϊόντα KYANA θα τα βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.yourcosmetics.gr.