Τατουάζ στις βλεφαρίδες: Το νέο trend στο μακιγιάζ που θα σε ενθουσιάσει

Η νέα beauty εμμονή έρχεται από τη Νέα Υόρκη και είναι το τατουάζ στις βλεφαρίδες.

Ξέρεις και πιθανότατα θα έχεις δοκιμάσει το κλασσικό τατουάζ, έπειτα έμαθες αυτό των φρυδιών και τώρα έρχεται ένα νέο trend και λέγεται lash tattoo. Ναι, καλά κατάλαβες! Πρόκειται για μία νέα μέθοδο που κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο έντονες χωρίς καθόλου μακιγιάζ ή ψεύτικες προσθήκες.

Η σκέψη είναι της makeup artist και hairstylist, Piret Aava και έχει σκοπό να σε κάνει να ξεχάσεις το eyeliner. Η νέα τεχνική, που η ίδια ονομάζει ''Nouveau Contour'' στόχο έχει να κάνει πιο έντονο το περίγραμμα στη βάση των βλεφαρίδων με βάση ιατρικές διαδικασίες χρωματισμού.

 

Η διαδικασία περιλαμβάνει μία αρχική εφαρμογή η οποία πρέπει να ανανεωθεί μετά από 4-6 εβδομάδες και το αποτέλεσμα θα μείνει για περίπου 5 χρόνια. Τα κενά ανάμεσα στις βλεφαρίδες γεμίζονται με χρώμα για να δίνουν την εντύπωση ενός πιο πυκνού αποτελέσματος, το οποίο φαίνεται αρκετά φυσικό.   

 

Μπορεί ακόμα να μην μπορούμε να το δοκιμάσουμε, αφού η τεχνική αυτή δεν έχει φτάσει στη χώρα μας, όσες όμως το έκαναν, δηλώνουν ενθουσιασμένες. Αναμένουμε λοιπόν να καταφτάσει κι εδώ και να δούμε πως θα είναι να ξυπνάς και το βλέμμα σου να είναι σαν να έχεις περάσει 2-3 στρώσεις mascara.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ