MAKEUP

Τατουάζ στις βλεφαρίδες: Το νέο trend στο μακιγιάζ που θα σε ενθουσιάσει

Ξέρεις και πιθανότατα θα έχεις δοκιμάσει το κλασσικό τατουάζ, έπειτα έμαθες αυτό των φρυδιών και τώρα έρχεται ένα νέο trend και λέγεται lash tattoo. Ναι, καλά κατάλαβες! Πρόκειται για μία νέα μέθοδο που κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο έντονες χωρίς καθόλου μακιγιάζ ή ψεύτικες προσθήκες.

Η σκέψη είναι της makeup artist και hairstylist, Piret Aava και έχει σκοπό να σε κάνει να ξεχάσεις το eyeliner. Η νέα τεχνική, που η ίδια ονομάζει ”Nouveau Contour” στόχο έχει να κάνει πιο έντονο το περίγραμμα στη βάση των βλεφαρίδων με βάση ιατρικές διαδικασίες χρωματισμού.

 

Η διαδικασία περιλαμβάνει μία αρχική εφαρμογή η οποία πρέπει να ανανεωθεί μετά από 4-6 εβδομάδες και το αποτέλεσμα θα μείνει για περίπου 5 χρόνια. Τα κενά ανάμεσα στις βλεφαρίδες γεμίζονται με χρώμα για να δίνουν την εντύπωση ενός πιο πυκνού αποτελέσματος, το οποίο φαίνεται αρκετά φυσικό.   

 

Μπορεί ακόμα να μην μπορούμε να το δοκιμάσουμε, αφού η τεχνική αυτή δεν έχει φτάσει στη χώρα μας, όσες όμως το έκαναν, δηλώνουν ενθουσιασμένες. Αναμένουμε λοιπόν να καταφτάσει κι εδώ και να δούμε πως θα είναι να ξυπνάς και το βλέμμα σου να είναι σαν να έχεις περάσει 2-3 στρώσεις mascara.