NO MAKEUP LOOK

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει στο Instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Χειροκρότημα

Νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πόσο όμορφη είναι η Βίκυ Καγιά. Αντικειμενικά είναι μία από τις όμορφες Ελληνίδες που έχει φυσικά προσόντα αλλά διαθέτει και εξαιρετικό στιλ. Είναι απλή και κομψή, φανατική της minimal αισθητικής γενικά αλλά και στο beauty look συγκεκριμένα.

Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνει κανείς από την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή με ελεύθερα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

A post shared by @vickykaya_ on

 

Με λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα και φωτεινό χαμόγελο, η Βίκυ Καγιά επιβεβαιώνει τον τίτλο μίας από τις ομορφότερες Ελληνίδες.  Το συμπέρασμα για ακόμα μία φορά είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάς να φροντίζεις την επιδερμίδα σου. Γιατί η φυσική λάμψη δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανένα μακιγιάζ ενώ είναι η καλύτερη βάση για όποιο makeup look κι αν θες να υιοθετήσεις. 

A post shared by @vickykaya_ on

 

Μετά το κοντινό στο αμακιγιάριστο πρόσωπο, η Καγιά ανέβασε και μία ολόσωμη φωτογραφία σχολιάζονται και πάλι την natural διάθεση που έχει για το στιλ της αυτό το καλοκαίρι.