ΠΡΟΣΩΠΟ

Γιατί μιλάνε όλοι γι’ αυτά τα face mists;

Γνωρίζοντας ήδη καλά ότι τα face mists είναι ο ευκολότερος τρόπος να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου άμεση ενυδάτωση, πάμε μαζί ένα βήμα παρακάτω. Tα νέα Face Mists της The Body Shop έχουν προκαλέσει μια αληθινή φρενίτιδα στον μπιουτόκοσμο με τις beauty addicts ανά τον πλανήτη να ορκίζονται για σύνθεση (είναι 100% vegan), αίσθηση, αλλά και αποτέλεσμα. Προσωπικά, δηλώνω ξεκάθαρα την προτίμησή μου στο Coco Calming, που περιέχει αλόη βέρα και νερό καρύδας κι είναι υπερτέλειο για σένα που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα.

Εντάξει, τη The Body Shop την αγαπώ και γενικά δεν υπάρχει λανσάρισμα που να μην μ’ έχει ενθουσιάσει και μεταξύ άλλων να μην έχει οδηγήσει να στριμώξω άλλα κι άλλα προϊόντα αγαπημένα και must-have, προκειμένου να πάρει θέση στο μπουντουάρ και τελικά στην καρδιά μου. Και να που αυτά τα νέα Face Mists, μια φ α ν τ α σ τ ι κ ή κατηγορία περιποίησης γενικότερα έφτασαν για να δώσουν έξτρα τζούρες δροσιάς και χαράς μες στο κατακαλόκαιρο.

 

Για να μπω απ’ ευθείας στο θέμα, αυτό που τα κάνει ξεχωριστά, εκτός από τα κλασικά που κάνουν όλα της ίδιας κατηγορίας, δηλαδή να προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και τόνωση στο λεπτό, είναι που διατίθενται σε 5 ξεχωριστές, εμπνευσμένες από τη φύση συσκευασίες (μάλιστα 100% vegan). Εσύ, επίλεξε το face mist που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

– Αν έχεις θαμπή και στρεσαρισμένη (ακά κουρασμένη επιδερμίδα) δοκίμασε το Mandarin Energising Face Mist. Περιέχει ένα so;yper συνδυασμό από μανταρίνι, εκχύλισμα camu camu berry από την Βραζιλία, εκχύλισμα ρίζας maca από το Περού και καφεΐνη. Δίνει στο δευτερόλεπτο ένα έξτρα boost, ενεργοποιώντας την επιδερμίδα (ειδικά μετά από ξενύχτι).

– Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και θες να κρατήσεις τη γυαλάδα σου υπό έλκεγχο, τότε το Mint Mattifying Face Mist είναι το πιο κατάλληλο. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντάς της μία αίσθηση άμεσης αναζωογόνησης, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση περιττής λιπαρότητας, χαρίζοντάς της υπέροχη ματ όψη. Είναι εμπλουτισμένο με έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών: μέντα από την Νικαράγουα, εκχύλισμα φυκιών από την Ιρλανδία και πούδρα λευκής αργίλου από το Ηνωμένο Βασίλειο.

– Αν έχεις ξηρή, αλλά και ευαίσθητη επιδερμίδα θα λατρέψεις (όπως κι εγώ) το Coco Calming Face Mist, που καταπραΰνει και φρεσκάρει αμέσως. Είναι εμπλουτισμένο με αναζωογονητικό νερό καρύδας από την Βραζιλία, καταπραϋντική αλόη βέρα και βισαβολόλη (που είναι δύσκολο στην κατανόηση, αλλά κάνει κάποια θαύματα).

– Για σένα που θέλεις επιδερμίδα #NoFilter selfies, τότε το Strawberry Smoothing Face Mist είναι απλώς το πιο φανατστικό. Αυτό το διακριτικά αρωματισμένο mist ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντάς της μία αίσθηση άμεσης αναζωογόνησης. Παράλληλα, της χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την υφή της, αφήνοντάς την πιο λεία και απαλή. Περιέχει εκχύλισμα από ζουμερές φράουλες από την Ιταλία και εκχύλισμα guava από την Βραζιλία.

– Σε περίπτωση που θες λάμψη και ξανά λάμψη, τότε το Rose Dewy Glow Face Mist είναι μαγικό! Περιέχει μικροσωματίδια λάμψης και προσφέρει στην επιδερμίδα αυτό ακριβώς. Μια φυσική υπερλάμψη. Ξεχωρίζει επίσης για τη σύνθεση, που περιέχει έναν συνδυασμό από απόσταγμα σμέουρων, νερό κερασιάς από την Γαλλία και απόσταγμα από βρετανικά τριαντάφυλλα από το Εμπόριο με Κοινότητες.

 

πι.ες: Ξεκάθαρα φίλη μου, μια δόση από το αγαπημένο σου Face Mist είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να προσφέρεις άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και χωρίς να ξεθωριάσει το μακιγιάζ σου. Δοκίμασε να το χρησιμοποιήσεις μόλις ξυπνήσεις, για να φρεσκάρεις την επιδερμίδα σου πριν από την βραδινή έξοδο ή για να χαρίσεις ματ όψη στη λιπαρή ζώνη Τ του προσώπου.

εις το επανιδείν