BEAUTY LOOK

H Τάμτα φόρεσε το πιο ανατρεπτικό χρώμα κραγιόν και όπως θα δεις το υποστηρίζει

Είναι αναμφίβολα μία περσόνα με πολλές προεκτάσεις. Η Τάμτα μπορεί να γίνει μία ρομαντική πριγκίπισσα αλλά κι ένα dark girl με την ίδια επιτυχία. Και φυσικά υποστηρίζει το στιλ με κάθε τρόπο. Από τα ρούχα μέχρι τα μαλλιά και το μακιγιάζ, η pop τραγουδίστρια ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η πρόσφατη beauty μεταμόρφωσή της είναι ακόμα μια απόδειξη και σου δείχνει ότι το μπλε σκούρο κραγιόν μπορεί να φορεθεί, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο.

Η Τάμτα ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα μαλλιά της πιασμένα πρόχειρα σε ένα updo και βαμμένα μπλε. Το μακιγιάζ της ήταν επίσης στις ίδιες αποχρώσεις, με το πρόσωπο της να έχει μία άψογη και καθαρή βάση, ενώ τα χείλη της ήταν βαμμένα σε μία επίσης μπλε αλλά πολύ σκούρα απόχρωση από τη συλλογή των lipstick της MAC. (Δοκίμασε το Matte Royal)

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

 

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο αλλά σίγουρα όχι αποτρεπτικό στο να σε πείσει να δοκιμάσεις κι εσύ μία τόσο σκούρα απόχρωση στα χείλη σου. Αν μπορείς να το υποστηρίξεις με το υπόλοιπο στιλ σου, τότε εγώ είμαι μαζί σου. Μάλλον και η Τάμτα.

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/officialtamta