HAIR STYLE

Η Karlie Kloss με glam smokey μακιγιάζ

Η γιορτινή περίοδος άρχισε, ίσως ανεπίσημα, αλλά οι πρώτες ιδέες για τα beauty looks έχουν αρχίσει να μας απασχολούν. Η Karlie Kloss πρόσφατα έδωσε τη δική της εκδοχή για ένα χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ αλλά και hairlook που πιθανότατα θα λατρέψεις.

Σε post που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται ξεκάθαρα το glam μακιγιάζ αλλά και η ρετρό επιρροή στο hairstyle. Κι επειδή έχει ξεκάθαρα glam πινελιές θα αποτελέσει την πρώτη πρόταση για το χριστουγεννιάτικο beauty look.

Γήινες αποχρώσεις στα μάτια με μαύρο περίγραμμα που τονίζει το σχήμα τους και κάνει πιο σαγηνευτικό το smokey eye look. Καλοχτενισμένα φρύδια και peachy ζυγωματικά ολοκληρώνουν το μακιγιάζ του προσώπου, ενώ για τα χείλη επέλεξε ένα light brown lipstick. Όσο για τα μαλλιά, η ρετρό φράντζα με χωρίστρα στο πλάι έδενε στο πίσω μέρος των μαλλιών και είναι ένας κομψός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι ακόμα πιο glamorous αποτέλεσμα.

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

How to:

– Σου έχω ήδη δείξει τα σωστά βήματα για ένα earthy smokey eye. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ αυτό που πρέπει να προσθέσεις είναι μία bronze σκιά και περίγραμμα με μαύρο μολύβι. Φυσικά το mascara είναι ευπρόσδεκτο σε πολλές στρώσεις. Για ακόμα πιο dramatic eye look βάλε πρόσθετες βλεφαρίδες ή τουφάκια.

– Χτένισε καλά τα φρύδια σου κι αν είναι φυσικά πυκνά χρειάζεται μόνο να κάνεις τα απαραίτητα γεμίσματα.

– Μην το παρακάνεις με το highlighter. Δώσε την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεται ένα εορταστικό μακιγιάζ αλλά με μέτρο και τόνισε ελαφρώς τα ζυγωματικά σου.

– Το lipstick σε αυτό το μακιγιάζ είναι creamy με χρώμα που έχει βάθος. Αν χρησιμοποιήσεις lipstick τότε θα χρειαστείς ένα περίγραμμα αλλιώς μπορείς να επιλέξεις τα νέα lip gloss που δεν αφήνουν τόσο glossy τα χείλη και βοηθούν στο να δώσουν σχήμα.