SHOPPING

Για λαμπερό δέρμα; H βιταμίνη C κάνει τη διαφορά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχεις βρεθεί λίγο πριν το bachelor party της κολλητής σου να αναπολείς -με την κακή έννοια- όλες τις καταχρήσεις του προηγούμενου έτους και τις συνέπειες τους πάνω στο δέρμα σου, στο σώμα σου μπορεί και στο πνεύμα σου.

Ή μήπως πρώτα τις συνέπειες τους που είναι και ιδιαίτερα εμφανείς (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, απώλεια ελαστικότητας, θαμπή όψη) και έπειτα τις αιτίες για τις οποίες δημιουργήθηκαν. Μάλλον, το δεύτερο ισχύει. Στο σωστό δρόμο βρίσκεσαι αρκεί να μην αποτελεί μια στιγμή αδυναμίας που κρατά ένα λεπτό.

Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις.

Εμείς σου προτείνουμε να εντάξεις την βιταμίνη C στην καθημερινότητα σου για να δεις σίγουρα αποτελέσματα. Καλό είναι να ξέρεις πως δεν μπορείς να παράγεις το δικό σου σωματικό απόθεμα σε βιταμίνη C οπότε μπορείς να την λαμβάνεις αρχικά μέσω της διατροφής.

Καταναλώνοντας πλούσια σε βιταμίνη C smoothies (φράουλες, παπάγια, εσπεριδοειδή, mango, cranberry, kiwi, ντομάτες, γλυκές πιπεριές), θα τονώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα αλλά και θα φροντίσεις συνολικά το δέρμα σου: έχει αντιοξειδωτική δράση (εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, υπεύθυνες για πολλές ασθένειες), συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, ανανεώνει και αναδομεί τα κύτταρα, ενισχύει την ελαστικότητα, ενυδατώνει και χαρίζει  άμεση λάμψη.

Για την επιδερμίδα σου, μπορείς να επιλέξεις τα εμπλουτισμένα με βιταμίνη C προϊόντα (τοπική εφαρμογή) και συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά και θα σε ανανεώσουν!

Οι προτάσεις μας

Κρέμα αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της ακμής ac-norm Total Control Cream, Frezyderm

 

Αντιοξειδωτική σύνθεση σε μορφή στικ για μέγιστη προστασία από τη UV ακτινοβολία  και τις ελεύθερες ρίζες Essential-C Sun Balm Broad Spectrum spf35, Murad

 

Συμπλήρωμα διατροφής Βιταμίνη C, Superfoods

 

Ενυδατική κρέμα με υφή τζελ Vitamin C Glow Boosting Moisturiser, The Body Shop

 

Ορός πολλαπλών δράσεων Radiance Perfection Serum, Ren

 

Κρέμα επανόρθωσης κηλίδων Wild Rose & Vitamin C, Κορρές