SHOPPING

Διάλεξε το σωστό κραγιόν ανάλογα με το ζώδιο σου

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει αδυναμία στα κραγιόν. Σίγουρα θα έχεις στο τσαντάκι καλλυντικών σου 10 διαφορετικά χρώματα και στο σπίτι άλλα τόσα. Κάθε δίμηνο αγοράζεις καινούργιο. Όμως είμαι σίγουρη πως ένα και μοναδικό χρώμα θα σου ταιριάζει τέλεια. Και το ζώδιο σου θα μας βρει ποιο είναι αυτό.

Ψάξαμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στο ezwdia.gr. Διαβάσαμε τα πιο σημαντικά και βρήκαμε ποιο χρώμα κραγιόν ταιριάζει στο κάθε ζώδιο. Είναι κρίμα να μην γνωρίζεις ποιο είναι αυτό το χρώμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Κριός – Κόκκινο

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια που. Σου αρέσει η περιπέτεια και θέλεις να είσαι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το κατάλληλο για σένα είναι το κόκκινο κραγιόν. Χρώμα που ξεχωρίζει, δυναμικό και το χρώμα της φωτιάς.

Κραγιόν Yves Saint Laurent, -15%>>> 28.85€

 

Ταύρος- Μωβ, λιλά

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δύσκολα αλλάζεις παραστάσεις. Το βασικό στοιχείο σου είναι η σταθερότητα και έχεις βολευτεί με καταστάσεις, παρόλο που δε σου έχουν επιφέρει αυτό που επιθυμείς. Σου αρέσει να ντύνεσαι με καλά και ωραία ρούχα. Το χρώμα του βατόμουρου δείχνει πόσο αποφασιστική είσαι. Μοβ ή λιλά είναι το κατάλληλο κραγιόν για σένα.

Κραγιόν Korres, -22%>>> 11.06€

 

Δίδυμος- Κοράλλι

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι ένα ζώδιο που έχει δύο όψεις και μπορείς να αλλάζεις διάθεση, είσαι διπλωμάτης, ετοιμόλογος και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σ’ ένα χώρο. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό σου,είναι η ευελιξία και η επικοινωνία σου. Σου αρέσει να ασχολείσαι με πολλά πράγματα συγχρόνως, με αποτέλεσμα στο τέλος να βαριέσαι και να τα παρατάς στη μέση. Βαριέσαι εύκολα και θέλεις συνέχεια αλλαγές. Το ιδανικό κραγιόν για σένα είναι κάτι λαμπερό και γυαλιστερό. Θα σου πρότεινα ένα ροδακινί ή κοράλλι χρώμα.

Κραγιόν Shiseido, -25%>>> 25.44€

 

Καρκίνος- Nude

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Είσαι ρομαντικός,πολύ τρυφερός και στοργικός. Όταν χρειασθεί να πάρεις μια σοβαρή απόφαση, θα τη σκεφθείς πάρα πολύ για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και χρειασθεί να κάνεις πίσω. Σίγουρα δεν θέλεις κάτι έντονο αφού δεν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, αλλά κάτι πιο nude θα ήταν ότι καλύτερο.

Κραγιόν Korres, -30%>>> 9.66€

 

Λέων- Φούξια

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αγαπάς τα παιδιά, έχεις πολλά χαρίσματα και σου αρέσει η διασκέδαση. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος παντού και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είσαι εγωιστής και βλέπεις τους άλλους μειονεκτικά αλλά όταν σου ζητηθεί η βοήθειά σου, θα τη δώσεις για να δείξεις πόσο μεγάλη καρδία και ψυχή έχεις. Ε λοιπόν σε σένα ταιριάζει κάτι που να τραβάει τα βλέμματα όλων. Ένα φούξια κραγιόν θα σου πηγαίνει γάντι.

Κραγιόν Yves Saint Laurent, -15%>>>29.47€

 

Παρθένος- Πορτοκαλί

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι πρακτικός, συντηρητικός και σκέφτεσαι μ’ ένα περίεργο τρόπο που λίγοι καταλαβαίνουν. Αγαπάς αυτό που κάνεις και θέλεις να απολαμβάνεις τα υλικά αγαθά. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι η οργάνωση, θέλεις να βάζεις σε τάξη τα πάντα στη ζωή σου ακόμα και τους στόχους που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Σε σένα θα πηγαίνει τέλεια ένα συντηρητικό χρώμα κραγιόν αν και μερικές φορές σου αρέσει να τραβάς τα βλέμματα. Ένα πορτοκαλί lipstick είναι το κατάλληλο.

Κραγιόν Korres, -25%>>> 6.85€

 

Ζυγός – Απαλό ροζ

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Είσαι πολύ ευχάριστος σαν χαρακτήρας. Έχεις διπλωματία, είσαι κοινωνικός και γενναιόδωρος.  Σαν εραστής είσαι πολύ ρομαντικός και έχεις μια ιδεαλιστική άποψη της αγάπης και της συντροφικότητας. Στην αγάπη φαίνεται να σταθμίζεις τα πάντα και είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα στο σύντροφό σου. Ένα ροζ απαλό χρώμα θα πήγαινε μόνο σε σένα και σε κανένα άλλο ζώδιο.

Κραγιόν Yves Saint Laurent, -15%>>> 30.66€

 

Σκορπιός – Μπορντό

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα. Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα, αλλά στο πρόσωπό σου φαίνεται μια ψυχρότητα, μια παγερότητα, σα να μη νοιάζεσαι για κανέναν, παρά μόνο για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι, πως θέλεις να νιώθεις ασφαλής για να μην πληγωθείς γιατί γίνεσαι φοβερά εκδικητικός. Το σεξ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Το μπορντό χρώμα είναι το μόνο που σε χαρακτηρίζει. Ένα σεξουαλικό χρώμα.

Κραγιόν Yves Saint Laurent, -12%>>> 26.81€

 

Τοξότης – Καφέ

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Τα χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν είναι η εκφραστικότητα, η ειλικρίνεια και η αισιοδοξία για τη ζωή. Δε διστάζεις να δώσεις μια ειλικρινή γνώμη και σέβεσαι το νόμο και την τάξη. Είσαι αρκετά σοβαρός για αυτό και το καφέ χρώμα είναι το καλύτερο σου.

Κραγιόν Korres, -25%>>> 10.35€

 

Αιγόκερως- Έντονο ροζ

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Κρόνο. Είσαι επίμονος, ξεροκέφαλος, εγωιστής, οργανωτικός, σταθερός και έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης. Είσαι καχύποπτος, επιφυλακτικός και δύσκολα ανοίγεσαι ακόμα και στο πιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Κάτω από τη σοβαρότητά σου υπάρχει ένα ευαίσθητο και συμπαθητικό πρόσωπο. Το αγαπημένο σου χρώμα στο κραγιόν φαντάζομαι είναι το έντονο ροζ, αφού παρά την σοβαρότητα σου, σου αρέσει να αναδυκνύεις την προσωπικότητα σου.

Κραγιόν Yves Saint Laurent, -10%>>> 28.95€

 

Υδροχόος – Διάφανο

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτες πλανήτες τον Ουρανό και τον Κρόνο. Είσαι καλός, συμπαθητικός, φιλικός, έξυπνος, φιλαλήθης και έχεις μεγάλη δημιουργικότητα και ανεκτικότητα. Γίνεσαι αμέσως συμπαθής και πιστεύεις στις φιλίες, γι’ αυτό προσφέρεις αμέσως τη βοήθειά σου μόλις σου ζητηθεί. Το έντονο χρώμα δεν είναι και το καλύτερο σου για αυτό ένα διάφανο χρώμα θα το λατρέψεις.

Κραγιόν Balm Cosmetics, 15.00€

 

Ιχθύς- Βυσσινί

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Ποσειδώνα και τον Δία. Είσαι συμπαθητικός, δίκαιος, ευαίσθητος, ανθρωπιστής, καλός ακροατής και μπορείς να στηρίξεις ένα φίλο σε μια δύσκολη στιγμή. Είσαι παρορμητικός, ενθουσιώδης και γεμάτος ενέργεια. Θα τολμούσες και θα σου πήγαινε ένα έντονο χρώμα. Το βυσσινί κραγιόν θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Κραγιόν Maybelline, -5%>>> 8.50€