GLITTER

Το κόλπο της Selena Gomez για ένα γρήγορο και λαμπερό μακιγιάζ

Ακόμα κι αν είσαι από εκείνες που μετά από όλον αυτό το χαμό του glitter και του highlighter, παραμένουν πιστές στο απλό μακιγιάζ, θα υπάρξει η στιγμή που θα αναζητήσεις μία δόση λάμψης παραπάνω. Θέλω να σου πω, ότι μπορείς να την έχεις χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις σε ένα σωρό προϊόντα, ούτε να παρακολουθήσεις μία σειρά από tutorials.

Ο makeup artist Hung Vanngo, που μεταξύ άλλων φροντίζει για το μακιγιάζ της Selena Gomez, έχει μία πολύ ωραία πρόταση που θα μεταμορφώσει το look σου στο λεπτό.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Αυτό που μπορείς να δεις κι εσύ από το post του ίδιου στο Instagram, το μακιγιάζ της Selena Gomez ενώ είναι τόσο λαμπερό δεν κρύβει κάποια ιδιαίτερη τεχνική. Ουσιαστικά αυτό που έχει κάνει είναι να τονίσει τα μάτια της με ένα γκρι eyeliner, αρκετό mascara στις βλεφαρίδες και αρκετό glitter στο καπάκι, χωρίς ωστόσο από κάτω να έχει χρωματιστή σκιά ή το glitter να έχει χρώμα. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε  με ένα μωβ-καφέ κραγιόν με ματ αποτέλεσμα ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο είχε απλά μία πολύ καλή και λαμπερή βάση.

Ακόμα και χωρίς καθόλου eyeliner, αν έχεις φωτίσει σωστά το πρόσωπό σου, το glitter μπορεί να σου δώσει την απαραίτητη λάμψη. Επομένως, ένα βαζάκι στο νεσεσέρ σου θα είναι πολύ χρήσιμο.

 

Κεντρική φωτογραφία: John Salangsang/Invision/AP, File