MAKEUP

4 τρόποι να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν το φθινόπωρο

Το κόκκινο είναι ίσως το πιο φορεμένο- σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο- χρώμα σε κραγιόν παγκοσμίως. Το έχεις συνδέσει με πρόσωπα, ταινίες, καταστάσεις αλλά αναμφίβολα έχεις τη δική σου iconic απόχρωση, που δύσκολα αποχωρίζεσαι.

Αυτό που το κάνει ακαταμάχητο και να το λατρεύεις δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σου προσδίδει με μιας μία σαγηνευτική πινελιά, αλλά ότι μπορεί να φορεθεί μόνο του το πρωί αλλά και να συνοδεύσει το βραδινό smokey eye makeup look.

Αυτό το φθινόπωρο, το κόκκινο κραγιόν φυσικά παραμένει στις επιλογές σου και παρακάτω θα βρεις 4 διαφορετικούς τρόπους να το φορέσεις.

Cara Delevingne

Η Cara φόρεσε μία κατακόκκινη απόχρωση στα χείλη την οποία συνδύασε με ένα metallic smokey eye look. Φυσικά τα retro waves είναι απαραίτητα για ένα εντυπωσιακό red carpet beauty look.

Smashbox Legendary Lipstick Cream, Legendary

Natalie Portman

Με ελαφρώς τονισμένα μάτια και λίγο ρουζ, φόρεσε η Natalie Portman μία βαθυκόκκινη απόχρωση στα χείλη της.

L’Oréal Paris Colour Riche Classic Wine

Emma Stone

Η γλυκιά Emma Stone με ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα σε ένα καθαρό πρόσωπο με ελάχιστο μολύβι στο μισό-πάνω μέρος των ματιών. Με λίγο mascara είσαι έτοιμη ακόμα και για το γραφείο.

Lancôme Parisian Lip Crayon, French Baiser

Kristen Stewart

Σε μία πιο κοντινή στο μπορντώ απόχρωση το φόρεσε η Kristen Stewart. Αν έχεις κι εσύ platinum απόχρωση στα μαλλιά σου δοκίμασε το no makeup look μαζί με το αντίστοιχο κόκκινο της Maybelline (από κάτω)

Maybelline Color Sensational Lipstick, Glamorous Red