SHOPPING

Σκασμένα χείλη: 5 lip balms κάτω των 5 ευρώ που θα λατρέψεις

Οι εναλλαγές του καιρού επηρεάζουν και την επιδερμίδα σου. Σαφώς δεν σου λέω κάτι καινούριο. Το νιώθεις εξάλλου και βλέπεις τη διαφορά σχεδόν άμεσα σε μερικά σημεία. Τα χείλη είναι -μαζί με τα μαλλιά- τα πρώτα που θέλουν την προσοχή σου όταν η θερμοκρασία πέφτει. Δεν χρειάζεται αν αρχίσουν να τσούζουν ή να ξεφλουδίζουν για να τα περιποιηθείς. Ένα ενυδατικό lip blam πρωί-βράδυ μπορεί να τα προστατεύσει, χαρίζοντάς τους ενυδάτωση και διατηρώντας τα απαλά.

Διάβασε ακόμα: Μαλλιά που φριζάρουν: 5 λαδάκια για να καταπολεμήσεις το πρόβλημα

Αν λοιπόν, τα χείλη σου είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, δεν έχεις ανάγκη από εξειδικευμένα προϊόντα. Ένα από τα παρακάτω οικονομικά αλλά άκρως αποτελεσματικά lip balms αρκεί. Καλό είναι να βιαστείς , αφού οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Liposan Original Care, 2.27 ευρώ

Κλασική κι αγαπημένη επιλογή για απαλά χείλη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προληπτικά αλλά κι αν νιώθεις ότι τα χείλη σου τσούζουν.

Avène Care for Sensitive lips, 4.94 ευρώ

Ένα lip balm για σένα που έχεις ξηρά χείλη και χρειάζεσαι μία πιο βαθιά ενυδάτωση είναι αυτό της Avène. Ενυδατώνει κι επανορθώνει αμέσως τα σκασμένα χείλη.

Nuxe Rêve De Miel Stick Lѐvres Hydratant, 4.95 ευρώ

Απαλό, ενυδατικό balm που αφήνει τα χείλη βελούδινη, τα ενυδατώνει και μυρίζει υπέροχα. Γι’ αυτό δεν θα το αποχωριστείς λεπτό αυτό τον χειμώνα.

La Roche Posay Nutritic Lips, 4.61 ευρώ

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά lip blams που θα σε σώσει ακόμα και όταν η ζημιά έχει γίνει και τα χείλη σου έχουν αρχίσει να χάνουν την υγρασία τους.

Sephora Collection Baume lèvres Goji – Nourrissant protecteur, 3.46 ευρώ

Από το packaging και μόνο του έχει μία θέση στο νεσεσέρ της τσάντας σου. Ωστόσο, δεν μένει μόνο στην εικόνα, αφού αυτό το lip balm θα περιποιηθεί τα χείλη σου όπως τους αξίζει.

Καλό είναι να βιαστείς , αφού οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα!