LIPSTICK

Nude χείλη: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Κόκκινο ή nude κραγιόν; Αν η απάντησή σου είναι ξεκάθαρα το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, τότε αυτό το θέμα θα σου φανεί χρήσιμο, μιας και θα θυμηθείς-μάθεις 5 βασικά tips για το πώς μπορείς να φορέσεις σωστά τις nude αποχρώσεις στα χείλη σου, όπως η Irina Shayk παραπάνω. Αν πάλι προτιμάς το κόκκινο κραγιόν, τότε κράτα τις παρακάτω συμβουλές για τις μέρες που θα θελήσεις να κάνεις ένα πιο natural look, που θα περιλαμβάνει και το nude κραγιόν.

-Η σωστή αρχή: Απολέπιση και ενυδάτωση

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα κουραστείς να το διαβάζεις σε αυτή εδώ τη στήλη. Η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι must ιεροτελεστίες στη beauty ρουτίνα μας είτε αφορούν στο σώμα, είτε στο πρόσωπο, είτε στα χείλη μας και το μυστικό που θα κάνει το κραγιόν σου να διαρκεί για ώρες.

A post shared by frank body (@frank_bod) on

 

-Το μυστικό με το concealer

Ναι, το concealer εκτός από τους μαύρους κύκλους ή τα σπυράκια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μακιγιάζ των χειλιών σου. Πέρασέ το με ένα πινελάκι μακιγιάζ/ με τα δάχτυλά σου στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σου και ”γέμισε” προς το εσωτερικό τους, ”σβήνοντάς” το. Σκοπός είναι να ”καλυφθεί” το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Στη συνέχεια, άπλωσε το nude κραγιόν σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένας άχρωμος καμβάς στα χείλη σου, όπου η nude απόχρωση του κραγιόν σου θα αποδοθεί καλύτερα.

 

-Δώσε τη δέουσα προσοχή στη nude απόχρωση που θα επιλέξεις

Nude κραγιόν δεν είναι μόνο ένα. Και όλα τα nude κραγιόν δεν σου ταιριάζουν. Βρες λοιπόν, το ιδανικό σύμφωνα με το χρώμα της επιδερμίδας σου. Με τη βοήθεια ενός expert διάλεξε ανάμεσα στις nude μπεζ, ροδακινί, χρυσές, απαλές ροζ για πιο ανοιχτόχρωμες ή bronze, καφέ αποχρώσεις για πιο σκούρες επιδερμίδες.

 

-Όλα παίζονται στην υφή

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις διάλεξε και την υφή που θα έχει το nude κραγιόν σου. Ματ, γυαλιστερή ή κρεμώδη; Αν θέλεις να πετύχεις ένα πιο φυσικό, ανεπιτήδευτο look, εμείς πάντως σου προτείνουμε τις πιο κρεμώδεις- ενυδατικές υφές που ”γλιστρούν” στα χείλη, χωρίς να δημιουργούν λεπτές γραμμές.

 

-Το extra βήμα για πιο σαρκώδη nude χείλη

Άπλωσε μερικές στρώσεις από ένα διάφανο/ στην ίδια nude απόχρωση με το κραγιόν σου gloss, δίνοντας έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου. Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη σου δείχνουν πιο ζουμερά.

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP