ΠΡΟΣΩΠΟ

Μυστικά για τέλεια φρύδια

Είναι μια από τις τάσεις που ήρθαν για να μείνουν. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι Dolce & Gabbana, Donna Karan, Isabel Marant, Michael Kors, Prada, Pucci, Versace, Vionnet, Chloé. Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσεις στα κατάλληλα εργαλεία ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να την υιοθετήσεις.

Δεν χρειάζεται να επέμβεις σε μεγάλο βαθμό στο σχήμα των φρυδιών σου. Ακολούθησε τη φυσική τους γραμμή, καθώς αυτή τις περισσότερες φορές είναι και η ιδανική για το κάθε πρόσωπο, διορθώνοντας διακριτικά τις μικρές ατέλειες. Στην περίπτωση που τα φρύδια σου είναι πιο λεπτά και θέλεις να αυξήσεις το πάχος τους, ξεκίνα σταδιακά να αφήνεις τις τριχούλες κοντά στο φυσικό τους τόξο να μεγαλώνουν χωρίς πλέον να τις βγάζεις.

 

1. Μπορείς να εφοδιαστείς με ένα μολύβι φρυδιών ή να χρησιμοποιήσεις μια σκιά φρυδιών κοντινής απόχρωσης για να γεμίσεις τυχόν κενά, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα φρύδια σου να φαίνονται πιο πυκνά. Αφού τελειώσεις με το μολύβι, βούρτσισε τα φρύδια με το ειδικό βουρτσάκι που διαθέτουν αρκετά μολύβια φρυδιών στην άλλη τους άκρη ή «πέρασε» τα φρύδια στη συνέχεια με μια μάσκαρα φρυδιών –ιδανική για ένα πιο πειθαρχημένο αποτέλεσμα.

2. Η απόχρωση του μολυβιού ή της ειδικής σκιάς για τα φρύδια έχει άμεση σχέση με το χρώμα των μαλλιών, προσοχή όμως: αν τα μαλλιά σου είναι πολύ σκούρα, μην επιλέξεις την αντίστοιχη απόχρωση για τα φρύδια, αλλά 1-2 τόνους πιο ανοιχτή. Το ίδιο και αν έχεις πολύ ξανθά μαλλιά. Τα φρύδια σου πρέπει να είναι 1-2 τόνους πιο σκούρα, επομένως και το μολύβι ή η σκιά που θα χρησιμοποιήσεις για το μακιγιάζ τους.

Οι προτάσεις μας

Μάσκαρα φρυδιών Brow Drama, Maybelline

 

Μολύβι φρυδιών Κέδρος (Νο 01), Κορρές, στα φαρμακεία

 

Σετ εργαλείων για grooming φρυδιών Brow Line Kit (No 02), The Body Shop

 

Μάσκαρα φρυδιών Brow Shaper, Bobbi Brown

 

Μηχανικό μολύβι και μάσκαρα φρυδιών 2 σε 1 Brow duo (Clever Blonde), CK one, (αποκλειστικά στα notosgalleries)

 

Τσιμπιδάκι φρυδιών, MAC

 

Μολύβι φρυδιών Sourcils Poudre (No 433 Ash Blonde), Dior

 

Πινέλο φρυδιών Eye & Brow Maestro, Giorgio Armani Beauty, (Hondos Center Κηφισιά, Γλυφάδα, Κολωνάκι)