DIY

Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με αυτή την DIY συνταγή

Έχεις ακούσει τόσα πολλά για τους μαύρους κύκλους και την αντιμετώπισή τους. Κρέμες, concealer, θεραπείες και ένα σωρό ακόμα κόλπα σε κατακλύζουν και υπόσχονται ότι θα τους εξαφανίσουν. Η αλήθεια είναι ότι οι μαύροι κύκλοι άπαξ και εμφανιστούν δύσκολα θα σε αφήσουν, γι' αυτό εσύ πρέπει να τους καθυστερήσεις, να τους προλάβεις και φυσικά να τους μειώσεις.

Προφανώς, μία καλή κρέμα που εξιδικεύεται στο πρόβλημα και η σωστή απόχρωση στο concealer που θα καλύψει τους μάυρους κύκλους είναι απαραίτητα. Μερικές φορές όμως και οι DIY συνταγές ομορφιάς κάνουν πολύ καλή δουλειά και δεν σου κοστίζουν τίποτα.

Δοκίμασε να φτιάξεις τη δική σου θεραπεία καταπολέμησης των μαύρων κύκλων με μία πατάτα, 7 φυλλαράκια μέντας, 3 κουταλιές νερό και μερικά cotton pads. Ανακατεύεις την πατάτα, τη μέντα και το νερό στο μπλέντερ, κόβεις τα pads στη μέση και όταν το μείγμα είναι έτοιμο τα βουτάς ένα- ένα. Τα απλώνεις σε ένα πιάτο και τα βάζεις στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Μετά μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε ένα σακούλα που κλείνει αεροστεγώς. 

Πρόκειται για μία πανεύκολη συνταγή που την κάνεις μία φορά και μπορείς να την αποθηκεύσεις για πολλές, μελλοντικές χρήσεις.