MAKEUP

Αυτό είναι το hot χρώμα για τα μάτια αυτή τη σεζόν

Κάθε καλοκαίρι, οι nude αποχρώσεις και οι shimmery σκιές στα πιο γήινα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Φυσικά κι αυτή τη σεζόν θα δεις αυτά τα χρώματα να παίζουν για ένα απλό eye makeup ή και για ένα smokey μακιγιάζ. Ωστόσο, υπάρχει μία νέα προσθήκη στις ήδη αγαπημένες μας αποχρώσεις για τα μάτια και δεν είναι άλλη από το rose gold.

Το ροζ έχει εξαπλωθεί στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και οι makeup artists βρήκαν τον τρόπο να το εντάξουν στο μακιγιάζ και το έκαναν πολύ πετυχημένα. Χρησιμοποίησαν το rose gold, μία απόχρωση που κλείνει μέσα της το χρυσό και το ροζ κι έτσι μπορεί να φορεθεί σχεδόν από όλες τις γυναίκες. Είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή, υπάρχει ο σωστός τόνος του rose gold που σου ταιριάζει.

A post shared by Diane Kendal (@diane.kendal) on

 

Οι τρόποι για να βρεις τη σωστή απόχρωση και να πετύχεις ένα rose gold eye makeup είναι αρκετοί. Φυσικά έχεις πολλές επιλογές σε παλέτες και μονές σκιές για να διαλέξεις αλλά είναι πολύ πιθανό να μπορείς να φτιάξεις τη δική σου μοναδική απόχρωση χρησιμοποιώντας μία ροζ σκιά και από πάνω ένα nude pigment.

Δες μερικά από τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για τα μάτια σε rose gold απόχρωση που μπορείς να τα αναμείξεις και να τα συνδυάσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα στα μέτρα σου.

TOM FORD Cream & Powder Eye Color, Paradiso

Με δύο υφές για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ στα μάτια.

MAC Pigment, Tan

 

Ένα τέλειο χρώμα για να ανακατέψεις ή να βάλεις πάνω από τη ροζ, τη χρυσή ή τη μπεζ σκιά και να φτιάξεις την απόχρωση που θες κάθε φορά.