ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχεις ένα no make-up look

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας ολοκληρωμένης σειράς Neo Nude για την επιδερμίδα, τα ζυγωματικά και τα χείλη από τον οίκο Giorgio Armani Beauty που χαρίζουν υπέροχο αποτέλεσμα «χωρίς μακιγιάζ»  η Linda Cantello, International Make-Up Artist Giorgio Armani, περιγράφει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μία γυναίκα αν θέλει να πετύχει μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα της όπως αυτή που αντιπροσωπεύει ο οίκος Armani.

#1: Ο τέλειος καμβάς

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

 

Το look «no make-up make-up» ξεκινά από τη τέλεια βάση. Γι αυτό το λόγο, προετοίμασε την επιδερμίδα σου σωστά ενυδατώνοντάς την με τους κατάλληλους συμμάχους όπως το Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm για εξαιρετικά φυσική λάμψη, το οποίο θα της προσφέρει όλη την απαραίτητη ενυδάτωση και θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα στο μακιγιάζ σου. Τώρα, αν θέλεις να δημιουργήσεις έναν ακόμη πιο τέλειο καμβά στην επιδερμίδα σου, άπλωσε ένα ενυδατικό προϊόν όπως το Armani Prima Day Long Skin Perfector σε όποιες άλλες περιοχές είναι επιρρεπείς στη γυαλάδα (aka στα βλέφαρα, γύρω από τη μύτη, στο πηγούνι) μιας και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμάται η λιπαρή όψη και ρυθμίζεται η παραγωγή σμήγματος. Εξάλλου ο σκοπός είναι να έχεις μια ενυδατωμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

#2: Foundation και Concealer

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

 

Άπλωσε σε όλη την επιδερμίδα σου foundation και κάλυψε τις ατέλειες εφαρμόζοντας ένα concealer (High Precision Retouch Concealer) στα σημεία που θέλεις ή στην περιοχή των ματιών για να κρύψεις τους μαύρους κύκλους.

#3: Το extra βήμα που θα κάνει τη διαφορά

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

 

«Ντύσε» την επιδερμίδα σου από πάνω με ένα ανάλαφρο πέπλο πούδρας όπως της Neo Nude Fusion Powder που αναζωογονεί αμέσως την όψη της και κάνει τον τόνο της ομοιόμορφο, λειαίνοντας την υφή και ενισχύοντας τη λάμψη της.

#4: Contouring, Blush, Highlighting

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

 

Εφάρμοσε δύο σταγόνες από το νέο A-CONTOUR στην εξωτερική πλευρά των ζυγωματικών, κοντά στη γραμμή των μαλλιών και άπλωσε οριζόντια προς τη μύτη. Πέρασε κάθετα στα πλαϊνά της μύτης, πρόσθεσε μια ανάλαφρη πινελιά στο πηγούνι και κάνε blend προς τον λαιμό για να σμιλεύσεις το περίγραμμα του προσώπου. Έπειτα, άπλωσε λίγο ρουζ (A-BLUSH) στο άνω τμήμα των ζυγωματικών για φυσικό, ρόδινο χρώμα υγείας και στη συνέχεια εφάρμοσε πάνω από τα ζυγωματικά, στους κροτάφους, και στο κόκκαλο των φρυδιών, το highlighter (A-HIGHLIGHT) για να δώσεις βάθος στο πρόσωπό σου και να φωτίσεις τα σημεία που θέλεις. Plus: Εφάρμοσέ το στην καμπύλη του άνω χείλους για να αναδείξεις το φυσικό σχήμα και την καμπύλη των χειλιών σου. Τέλος, δώσε διάσταση στο πρόσωπό σου περνώντας το κάθετα στη ράχη της μύτης.

#5: Μάσκαρα-Φρύδια

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

 

Άπλωσε τη μάσκαρα Eyes To Kill και δώσε στα φρύδια σου σχήμα με φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας το Eye & Brow Maestro στην απόχρωση που είναι πιο κοντά στο φυσικό σου χρώμα. Αόρατο μακιγιάζ, φυσική τελειότητα. Armani.