MAKEUP

Το πιο χρωματιστό trend στο μακιγιάζ για την άνοιξη

Το μακιγιάζ έχει αρχίσει να παίρνει ανοιξιάτικες διαστάσεις και δεν θα μπορούσα παρά να σου συστήσω ή να σου θυμίσω μία τάση που σίγουρα θα σε απασχολήσει τους επόμενους μήνες. Μετά τα bold lips, έρχονται τα bold eyes, τα οποία μας συστήθηκαν από τα catwalks και σιγά-σιγά οι makeup artists έχουν αρχίσει να τα υιοθετούν και να τα επιλέγουν για το μακιγιάζ των celebrities.

Εδώ θα εστιάσουμε σε ένα χρώμα που μάλλον έχεις προσέξει την παρουσία του στο eye makeup και δεν είναι άλλο από το μωβ και τις αποχρώσεις του. Μία έντονη απόχρωση που τελευταία δεν είχες συνηθίσει να βλέπεις στα μάτια, έρχεται να αντικαταστήσει το κλασικό μαύρο μολύβι ή τις καφέ αποχρώσεις που επέλεγες μέχρι τώρα.

Μπορείς να κάνεις ένα ελαφρύ purple smokey με σκιές σε αυτές τις αποχρώσεις ή απλά να περάσεις ένα eyeliner ή μολύβι σε μωβ χρώμα. Ανάλογα με το χρώμα και το σχήμα των ματιών σου καθώς και με το αισθητικό αποτέλεσμα που θες από το μακιγιάζ σου θα καταλήξεις. Οι celebrites παρακάτω θα σου δώσουν ιδέες για να ξεκινήσεις τις δοκιμές.

Olivia Culpo

Η Olivia Culpo επέλεξε ένα ελαφρώς ιριδίζον μωβ μολύβι για την κάτω, εσωτερική γραμμή των ματιών της. Εσύ μπορείς να δοκιμάσεις για κάτι αντίστοιχο το Technakohl Liner Purple Dash της MAC.

Joan Smalls

Η Joan Smalls έδωσε χρώμα στο μακιγιάζ με μία σκούρα μωβ απόχρωση σαν μολύβι κάτω από τα μάτια της, όπως αυτή του Mechanical Eye Pencil Deep Purple από τη NYX.

Taylor Hill

Με πιο κομψό και διακριτικό τρόπο φόρεσε το μωβ μολύβι η Taylor Hill. Αν θες να το κάνεις κι εσύ, δοκίμασε το Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil στην απόχρωση Night Violet από την Estée Lauder.