EYELINER

Πως να αποκτήσεις εύκολα το πιο σαγηνευτικό βλέμμα

Eyeliner: Ένας θρύλος που έχει διαμορφωθεί από τον κινηματογράφο – η υπογραφή μερικών από τα πιο εντυπωσιακά βλέμματα του κινηματογράφου. Πιο σύγχρονο και επιθυμητό από ποτέ, μπορεί να εφαρμοστεί όπως ακριβώς θέλετε.

Για να μπορείς κι εσύ να πετύχεις ένα σαγηνευτικό eye makeup look, η Lancôme δημιούργησε το Grandiose Liner, εμπνευσμένο από τις τεχνικές των make-up artists. Ένα επαναστατικό liner που σπάει τους κανόνες και προσφέρει μια πιο απλή τεχνική και απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή.

Λυγίστε. Εφαρμόστε. Δημιουργήστε.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά μεταξύ των make-up artists: λυγίζουν σκόπιμα το απλικατέρ ώστε να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ευελιξία, δημιουργικότητα και πιο όμορφα μάτια.

 

– Το Grandiôse Liner, με το απλικατέρ κλίσης 350, απλοποιεί άμεσα την τεχνική για μια περισσότερο βελτιωμένη εφαρμογή. Οι 350 οδηγούν σε 3600 μοίρες δημιουργικότητας. Το καινοτόμο λύγισμα αλλάζει ριζικά το παιχνίδι και επιτρέπει κάθε διαβάθμιση της τόλμης.

Το απλικατέρ του Grandiôse Liner μπορεί να λυγίζει χρησιμοποιώντας τον άξονα περιστροφής και να χρησιμοποιηθεί σε δύο συγκεκριμένες θέσεις: ίσιο ή και λυγισμένο. Οτιδήποτε είναι εφικτό στην κεκλιμένη θέση με την άκρη του eyeliner να επιτρέπει μία πιο εύκολη και ακριβή εφαρμογή στη βάση των βλεφαρίδων, από την εσωτερική γωνία του ματιού, προς την εξωτερική. Η τεχνική είναι απλοποιημένη και πιο εύκολη όσον αφορά τη χρήση, παρ’ όλα αυτά μπορεί να χαρίσει απεριόριστες εκδοχές.

– Το Grandiôse Liner έχει επίσης μια εξαιρετικά λεπτή άκρη (μόνο 0.2 mm) με μικροϊνες nylon και υφή ρητίνης για απόλυτη ευελιξία: δύο χαρακτηριστικά απαραίτητα για μια τέλεια γραμμή eye liner. Είναι ένα eyeliner που πρέπει να το εμποτίσετε πριν τη χρήση, αυτό σημαίνει πως η άκρη του θα κρατήσει ακριβώς την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος όταν το πιέσετε μέσα στο δοχείο με το χρώμα.

Το απόλυτο eye makeup look συμπληρώνει η Lancôme με δύο ακόμα προϊόντα. Το νέα μάσκαρα Grandiôse Extrême και το Sourcils Styler (μάσκαρα φρυδιών) για το τελικό touch στο look Grandiôse.

 

Τώρα πιο δεν έχεις δικαιολογία! Μπορείς να πετύχεις εύκολα τη γραμμή του eyeliner και να κάνεις το βλέμμα σου ακαταμάχητο με εύκολες κι απλές κινήσεις χάρη στα νέες καινοτομίες της Lancôme.