MAKEUP

Μυστικά στο μακιγιάζ για να δείχνεις πιο νέα

Μπορεί να είσαι μόνο λίγο μετά τα 25, θέλεις όμως να δείχνεις νεότερη. Τουλάχιστον εγώ, που δεν έχω πατήσει ακόμα τα 30 το σκέφτομαι και δεν σου κρύβω ότι έχω ήδη αρχίσει να το σκέφτομαι. Έχω καταλήξει ότι είναι χαρακτηριστικό του θηλυκού γένους να έχουν μία περίεργη σχέση με το χρόνο.

Όσο είναι απλά μία σκέψη που γίνεται αραιά και που ανησυχία τα πράγματα βαίνουν καλώς. Εξάλλου, υπάρχουν εύκολοι τρόποι να δείχνεις πιο φρέσκια και να ”κρύψεις” σημάδια που μαρτυρούν την ηλικία σου.

Εδώ θα μάθεις μερικά tips στο μακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν πολύ να δείχνεις πιο νέα.

– Η λάμψη είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός νεανικού προσώπου. Γι’ αυτό φρόντισε να χρησιμοποιείς προϊόντα ως βάση για το μακιγιάζ σου που θα κάνουν πιο λαμπερό το πρόσωπό σου. Μην ξεχνάς ότι το highlighter, τοποθετημένο σωστά είναι μαγικό.

– Επέλεξε κρεμώδες ρουζ για να δώσεις ζωντάνια στο πρόσωπό σου. Είναι πιο εύκολο να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σου και να έχεις πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στις αποχρώσεις, προτίμησε γήινες σε peachy ή pink-nude.

Μην δίνεις στα φρύδια σου έντονο σχήμα. Ακολούθησε τη φυσική τους γραμμή και αν δεις ότι χρειάζεται τόνισέ τα ελαφρώς.

Καλό είναι να αποφεύγεις τις μαύρες σκιές και να προτιμάς τις καφέ. Οι ζεστές γήινες αποχρώσεις δεν είναι τόσο ”σκληρές” όσο το μαύρο και δίνουν περισσότερο φως στα μάτια.

– Το lip gloss είναι η λύση για τα χείλη σου έναντι του ματ lipstick. Τα χείλη είναι από τα πρώτα σημεία του προσώπου που εμφανίσουν γραμμές και τα ματ κραγιόν θα τις κάνει να φαίνονται εντονότερα, ενώ η λάμψη από το lip gloss θα δώσει την εντύπωση ότι είναι πιο μεγάλα.