MAKEUP

Makeup trends: Τα 3 πιο ωραία χρώματα για καστανά μάτια

Τα καστανά μάτια μπορούν να γίνουν άκρως εντυπωσιακά με το κατάλληλο μακιγιάζ. Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία δες ποια χρώματα θα αναδείξουν το βλέμμα σου και θα το τονίσουν.

Shades of blue

© Getty Images / Ideal Image

Το μπλε είναι ένα χρώμα που μάλλον αποφεύγεις για τα μάτια σου, αλλά δεν κάνεις καλά. Συνήθως, όταν σκέφτεσαι μπλε για τις σκιές ματιών, το μυαλό σου πάει στο γαλάζιο, ωστόσο υπάρχουν ένα σωρό ακόμα αποχρώσεις που ταιριάζουν τόσο με το καστανό των ματιών σου. Το cobalt και το navy blue σε σκιά ή ακόμα και σε μολύβι θα δείχνουν άψογα.

Hot purple

 

Αυτή την άνοιξη το μωβ και πιο συγκεκριμένα η απόχρωση magenta θα φορεθεί πολύ. Και αν έχεις καστανά μάτια πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσεις. Είναι ο πιο κομψός και stylish τρόπος για να βάλεις χρώμα στο eye makeup.

Shimmery metallics

© Getty Images / Ideal Image

Είναι μία από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ και τόσο κοντά στην καστανή απόχρωση των ματιών σου που δεν γίνεται να το δοκιμάσεις και να μην σου πηγαίνει. Προτίμησε τις γήινες αποχρώσεις για ένα natural makeup look και μην ξεχάσεις να δώσεις λίγη ένταση με αρκετό mascara.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image