MAKEUP

Η Suki Waterhouse χωρίς μακιγιάζ είναι πιο όμορφη απ’ όσο φαντάζεσαι

To no make up look είναι ένα από τα αγαπημένα trends των τελευταίων χρόνων. Προϊόντα και συμβουλές είναι στη διάθεσή σου για να το πετύχεις αλλά όταν το nomakeup look είναι κυριολεκτικό και η επιδερμίδα του προσώπου αψεγάδιαστη το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Suki Waterhouse στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες είναι η απόδειξη ότι μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα αποτελεί το πιο δυνατό όπλο ομορφιάς σου. Το 24χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με ένα sportive look και εντελώς αμακιγιάριστη, αποδεικνύοντας ότι ένα φυσικά λαμπερό νεανικό πρόσωπο δεν έχει πάντα ανάγκη από ένα σωρό καλλυντικά. Τουλάχιστον αν έχεις αυτό το πρόσωπο σίγουρα δεν χριεάζεσαι καθημερινά μακιγιάζ.

 

Το makeup free beauty look ολοκλήρωσε το messy hairlook της που έμοιαζε όντως σαν να έχει σηκωθεί μόλις από το κρεβάτι. Εμείς ψηφίζουμε ναι στη φυσική ομορφιά, τουλάχιστον όταν πρέπει να ταξιδέψεις αρκετές ώρες. Ποια θέλει στο πρόσωπό της στρώσεις από foundation και mascara ενώ προσπαθεί να βρει την ησυχία της στο κάθισμα ενός αεροπλάνου;

Φρόντισε κι εσύ να έχει μια καθαρή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα και ακολούθησε το παράδειγμα της Suki Waterhouse για ένα makeup free look.

Δες τη Suki Waterhouse άβαφη αλλά και με μακιγιάζ. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία διαφορά, παρά μόνο λίγη ένταση στα μάτια και πιο ζωντανά ζυγωματικά.