JULIA ROBERTS

Δες πώς είναι η Julia Roberts χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 49 της

Είναι μία από τις καλές και πετυχημένες ηθοποιούς του Hollywood και πολύ συχνά απασχολεί την κοινή γνώμη με τις εναλλακτικές επιλογές της στον τρόπο ζωής της. Ο λόγος για την Julia Roberts, η οποία στα 49 της είναι ακόμα εντυπωσιακή και λαμπερή και όπως θα δεις δεν έχει ανάγκη καθόλου το μακιγιάζ.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό σε μία καθημερινή βόλτα για ψώνια με την 12χρονη κόρη της Hazel. Η Julia Roberts φαίνεται ότι περισσότερο απ’ όλα απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς.

 

Επιπλέον, η εμφάνισή της δεν μαρτυρά καθόλου την πραγματική της ηλικία. Στα 49 της, η Julia Roberts βγαίνει χωρίς μακιγιάζ και με ένα messy updo δείχνει φρέσκια και όμορφη. Εξάλλου, ποτέ δεν έχεις δει την Roberts με βαρύ μακιγιάζ και περίτεχνα χτενίσματα.

 

Αφού στις πιο επίσημες περιστάσεις επιλέγει natural makeup looks και minimal hairstyles στην καθημερινότητά της είναι αναμενόμενο να αφήνει το πρόσωπό της τελείως αμακιγιάριστο και να μη δίνει μεγάλη σημασία στα μαλλιά της. Αφού δεν το έχει ανάγκη.