BEAUTY TIPS

7 έξυπνα tips που πρέπει να ξέρεις για το eyeliner

Το eyeliner είναι για πολλές ένα προϊόν μακιγιάζ καθημερινής χρήσης. Πολλές από εσάς είστε ήδη δεινοί χρήστες στην εφαρμογή του, ωστόσο πάντα υπάρχει κάτι ακόμα που θα σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο. Όσο για εσένα που ακόμα παλεύεις με αυτή την πολυπόθητη γραμμή, ρίξε μία ματιά γιατί ίσως κάτι σε βοηθήσει να τα καταφέρεις τελικά.

1. Σταθεροποίησε τη γραμμή του υγρού eyeliner, περνώντας από πάνω μία σκιά στο ίδιο χρώμα.

2. Για πιο εύκολη εφαρμογή και λιγότερες απώλειες, χρησιμοποίησε μολύβι ματιών, αντί για eyeliner.

3. Φτιάξε μόνη σου ένα eyeliner στην απόχρωση που θες, χρησιμοποιώντας μία σκιά σε σκόνη και ένα βρεγμένο πινέλο για eyeliner.

4. Αν δεν έχεις eyeliner σε μορφή gel, τότε μπορείς να ζεστάνεις με έναν αναπτήρα τη μύτη ενός kohl eye pencil και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες. Δοκίμασέ το πρώτα στο χέρι σου και θα δεις ότι η εφαρμογή θα είναι πιο εύκολη.

5. Το κόλπο με τις τελείες μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Αν δεν έχεις σταθερό χέρι δοκίμασε να κάνεις μικρές τελείες με το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφάρων σου. Στη συνέχεια τις ενώνεις και η γραμμή του eyeliner είναι έτοιμη.

6. Φυσικά θα θυμάσαι το κόλπο με το κουτάλι. Μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και να μάθεις επιτέλους να βάζεις eyeliner με τη βοήθεια του μικρού κουταλιού από την κουζίνα.

7. Για να τραβήξεις προς τα έξω τη γραμμή του eyeliner, χρησιμοποίησε μία κάρτα ή το πλαστικό προστατευτικό από τα ρουζ και τις σκιές. Κράτησέ το κοντά στο μάτι, στο ύψος που θες να κάνεις τη γραμμή και χρησιμοποίησέ το σαν χάρακα.