ΔΕΡΜΑ

Το μυστικό για τέλεια χείλη βρίσκεται στο μπάνιο σου

Αυτό που κάνεις στα χείλη σου για να είναι απαλά και πολύ καλά ενυδατωμένα, γεγονός που θα τα κάνει να φαίνονται και πιο ζουμερά, είναι η εφαρμογή ενός lip balm. Προφανώς κάθε εποχή τα χείλη σου έχουν διαφορετικές ανάγκες και γι' αυτό εσύ πρέπει να προσαρμόζεις τη φροντίδα τους. Πιο πλούσια balms όταν είναι σκασμένα και πιο ήπιες φόρμουλες όταν απλά θες να συντηρήσεις την βελούδινη υφή τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα προϊόν που θα δώσει στα χείλη σου αυτό ακριβώς που έχουν ανάγκη και κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει ήδη στο μπάνιο σου. είλη με ένα προϊόν που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου.

Το προϊόν που εννοώ δεν είναι άλλο από την κρέμα ματιών, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των χειλιών σου όσο κι αυτές των ματιών σου. Και πώς αυτό λειτουργεί; Είναι απλό. Το δέρμα στα χείλη είναι εξίσου λεπτό κι ευαίσθητο, όπως ακριβώς αυτό των ματιών. Επομένως, έχουν παρόμοιες ανάγκες και παρόμοια φροντίδα. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε αυτά τα δύο σημεία εμφανίζονται και οι πρώτες γραμμές και ρυτίδες στην επιδερμίδα του προσώπου.

 

Μην ξεχάσεις το βράδυ, την ώρα που θα βάλεις κρέμα στα μάτια σου να βάλεις και λίγη στα χείλη σου. Κάν’ το καλύτερα πριν κοιμηθείς κι άφησέ την να δράση σαν μάσκα. Θα δεις ότι τα χείλη σου θα αποκτούν σταδιακά μία πιο απαλή υφή και θα είναι έτοιμα για φίλημα κάθε στιγμή.