ΠΡΟΣΩΠΟ

Η Pat McGrath μόλις έβγαλε το πιο τέλειο lip balm

Ο χειμώνας είναι αυτή η εποχή που τα χέρια και τα χείλη μας ''σκάνε'' και η Pat McGrath είναι από τις αγαπημένες μας makeup artists (να σου θυμίσω είναι η γυναίκα που μας έκανε να αγαπήσουμε τα glittery χείλη σε σημείο μανίας). «Τι σχέση έχει ο χειμώνας με την Pat»; θα αναρωτιέσαι. Μετά τη  φανταστική σειρά με τα κραγιόν, τις έντονες σκιές ματιών και τα φανταχτερά highlighters, στη λίστα των beauty goodies από τα Pat McGrath Labs έρχεται να προστεθεί το Lip Fetish Lip Balm, το πιο luxury balm χειλιών, που έχουμε δει τελευταία.

Μία πρώτη ματιά στο packaging του- είμαι σίγουρη- θα σε πείσει.

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

 

Χωρίς να έχει χρώμα, το Lip Fetish – που είναι στο ίδιο tube με τα signature Lust MatteTrance Lipsticks, αλλά σε λευκό χρώμα – προστατεύει τα χείλη από το κρύο, ενυδατώνοντάς τα και αφήνοντάς τα απαλά και λεία.

 

”Θρέφει σε βάθος τα χείλη μιας και είναι εμποτισμένο με αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Ενυδατώνει, προστατεύει και λειτουργεί ως primer- τέλεια βάση πριν το κραγιόν- καθώς γλιστρά πάνω στα χείλη χαρίζοντάς τους μία ελαφριά, μεταξένια αίσθηση και μια διακριτική γυαλάδα. Το μυστικό για sexy χείλη, έτοιμα για φίλημα” αναφέρει  η Pat κάτω από το post της στο Instagram.

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

 

Το Lip Fetish κοστίζει 38$ κι αν ακόμη ο Άγιος Βασίλης δεν έχει φέρει το δώρο σου καιρός να ξανακάνεις κάποια κρούση.