Αυτή η γυναίκα έχει μεγάλο ταλέντο στα χείλη

Αυτή η make up artist κάνει τα πιο εντυπωσιακά χείλη που έχεις δει ποτέ.

Δεν ξέρω αν σας έχω μιλήσει για το πόσο λατρεύω τα glitter και οτιδήποτε κάνει μπλίνκι μπλίνκι, αν δεν το έχω κάνει νομίζω αυτό το θέμα είναι η καλύτερη αφορμή για να πάθω ένα μικρό παραλήρημα σχετικά με αυτό.

Πιστεύω πως όλα θα ήταν καλύτερα με γκλίτερ και στηρίζω τη δημιουργία ενός χώρου που θα είναι γεμάτος με διάφορα είδη γκλίτερ, θα έχει και φωτάκια για να γυαλίζουν ακόμα περισσότερο όλα και θα πηγαίνουμε εκεί όταν θα θέλουμε να νιώσουμε καλά. Γενικότερα γκλίτερ= ευτυχία,οπότε καταλαβαίνεις γιατί ενθουσιάστηκα όταν είδα τυχαία το βίντεο της Sarah Steller, στο οποίο δημιουργούσε εντυπωσιακά χρυσά χείλη.

Αφού είδα 3 φορές το βίντεο αποφάσισα να την ψάξω αφενός για να την ακολουθήσω στο Instagram και αφετέρου για να δω τι άλλο έχει δημιουργήσει. Όπως θα δεις και στα βίντεο που βρήκα στο youtube η Sarah κάνει πραγματικά τέχνη, αλλά προφανώς τα περισσότερα λουκ που ετοιμάζει δεν μπορείς να τα κάνεις για τη βραδινή σου έξοδο- κυρίως γιατί στάζουν (θα καταλάβεις μόλις δεις τα βίντεο).

Για αυτό πάτα play στα βίντεο που ακολουθούν και ετοιμάσου να χαθείς σε ένα κόσμο που μοιάζει να τον έχει φτιάξει η τίνκερμπελ παρέα με ένα ροζ πουά μονόκερο.

@s_steller_ @s_steller_#TGIF

A video posted by ™ssteller | sarah (@s_steller_) on

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ