KIM KARDASHIAN

Πώς αντιμετωπίζει η Kim Kardashian αποτελεσματικά του μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες. Και η Kim Kardashian έχει παραδεχθεί ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει του μαύρους κύκλους με πολλούς τρόπους, όπως είναι ο καλός ύπνος και μία καλή ρουτίνα περιποίησης ή αντηλιακή προστασία και καλή ενυδάτωση του οργανισμού γενικότερα.

Ωστόσο, μία συμβουλή από τον ειδικό, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο δερματολόγος, είναι πάντα χρήσιμη. Ο Dr. Lancer είναι αυτός που εμπιστεύεται η Kim Kardashian και εκτός από όσα ξέρεις για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων έχει μερικά ακόμα χρήσιμα tips που μάλλον αγνοείς.

Αρχικά, η στάση που κοιμάσαι μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Σύμφωνα με τον Dr. Lancer το καλύτερο είναι να κοιμάσαι ανάσκελα, στάση που βοηθάει το σώμα γενικότερα. Ειδικά τις μέρες που νιώθεις τα μάτια σου πρησμένα και κουρασμένα, βάλε ένα μαξιλάρι παραπάνω για να βοηθήσεις το πρήξιμο να φύγει.

Αν κοιμάσαι στο πλάι ή μπρούμυτα λοιπόν, σκέψου να κάνεις μία δοκιμή και να αλλάξεις στάση, τουλάχιστον τις μέρες που βλέπεις τους κύκλους κάτω από τα μάτια σου να γίνονται πιο έντονοι.

Φυσικά, το νερό και ένα ζευγάρι καλά γυαλιά ηλίου, ακόμα κι όταν έχει συννεφιά είναι τα βασικά που πρέπει να κάνεις για διατηρήσεις το βλέμμα σου νεανικό και ξεκούραστο.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Diane Bondareff