KATE MOSS

Η Kate Moss έχει πλέον τη δική της σειρά καλλυντικών

Μεσουρανούσε στα '90s ως μοντέλο και πλέον έχει δημιουργήσει μία ολόκληρη, άτυπη σχολή σχετικά με το προσωπικό της στιλ, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη μόδα και την αισθητική οπτική της. Η Kate Moss μπορεί να έχει κατακτήσει τις πασαρέλες, δεν έμεινε όμως εκεί. Έχει αφήσει το σημάδι της στο μακιγιάζ με το grunge smokey eye makeup που τη χαρακτηρίζει και είναι αυτή που έχει αποδείξει τη δυναμική του κόκκινου κραγιόν σε κάθε γυναίκα.

Πάνε σε αυτή τη στάση της απέναντι στην ομορφιά στηρίχθηκε και η νέα συλλογή μακιγιάζ που φέρει την υπογραφή της. Η ιαπωνική εταιρία καλλυντικών Decorté ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Kate Moss κι έτσι δημιουργήθηκε ένα makeup kit με προιόντα που το μαοντέλο υποστηρίζει και χρησιμοποιεί για το δικό της μακιγιάζ.

 

Το packaging του makuep kit είναι ένα κομψό, μαύρο νεσεσέρ που περιέχει μία παλέτα για τα χείλη και τα μάτια, μολύβι χειλιών, μολύβι φρυδιών, eyeliner και 3 πινέλα μακιγιάζ. Το κόστος συνολικά είναι $190 και το kit μπορεί κανείς να βρει αποκλειστικά στο Saks της Νέας Υόρκης καθώς και στo e-shop του.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus