Το μυστικό της Kate Middleton για λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στην κουζίνα σου

Πώς διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της η Kate Middleton.

Αν και η Kate Middleton είναι γνωστή για το ακριβό της γούστο στις κρέμες προσώπου, φαίνεται πως δεν απορρίπτει τις DIY συνταγές. Τα καλούδια που έχει στα ντουλάπια η κουζίνα της δεν την αφήνουν ασυγκίνητη με την πραλίνα φουντουκιού να είναι το μικρό της μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αισθητικό της, Deborah Mitchell, η συνταγή που βοηθάει την αγαπημένη Δούκισσα του Cambridge να έχει λαμπερή επιδερμίδα έχει ως βάση την πραλίνα φουντουκιού, λίγη ζάχαρη και ελάχιστο lip balm. Είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά τα υλικά είναι άμεσα διαθέσιμα και πιθανότατα δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μία δοκιμή.

Ίσως πρόκειται για μια εναλλακτική σοκολατοθεραπεία που βοηθάει στην επιδερμίδα του προσώπου. Εξάλλου, η σοκολάτα είναι γνωστή για τις ευεργετικές τις ιδιότητες γενικότερα αλλά και για τις αντιγηραντικές της ειδικότερα.

Μία ακόμα περίεργη συνήθεια των celebrities για λαμπερή επιδερμίδα που τουλάχιστον δεν κοστίζει μία περιουσία προστίθεται στη λίστα με τα ασυνήθιστα beauty treatments που ακούς κατά καιρούς.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ