JESSICA ALBA

Jessica Alba: Τα βήματα που ακολουθεί για άψογο μακιγιάζ

Η Jessica Alba έχει πάντα ένα υπέροχο πρόσωπο. Είτε περπατάει απλά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, είτε στο κόκκινο χαλί, το πρόσωπό της είναι λαμπερό και η όψη της νεανική και φρέσκια. Φυσικά δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι η ηθοποιός δίνει μεγάλη σημασία στην περιποίηση του προσώπου της και προφανώς έχει τα δικά της μυστικά για να διατηρεί μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Όπως σου έχω αναφέρει πολλάκις, στην φροντίδα και προετοιμασία της επιδερμίδας οφείλεται κατά το ήμισυ ένα τέλειο μακιγιάζ. Κι αυτό είναι και το μυστικό της Jessica Alba για να έχει το φυσικό αποτέλεσμα που θέλει. Μάθε τα βήματα που ακολουθεί για να δημιουργήσει την κατάλληλη βάση πριν το μακιγιάζ αλλά και για να προστατεύσει την επιδερμίδα της ταυτόχρονα.

Απολέπιση

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο κουραστικό αλλά το scrub προσώπου είναι απαραίτητο για να απαλλάξει την επιδερμίδα σου από τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν τη θαμπή όψη της. Η Jessica Alba δεν αμελεί ποτέ την απολέπιση, αφού είναι το πρώτο βήμα για ένα flawless μακιγιάζ.

Μάσκα ματιών

Τα μάτια είναι μία ευαίσθητη περιοχή, στην οποία φαίνονται αμέσως τα σημάδια κούρασης. Η Jessica Alba φροντίζει να κάνει συχνά μάσκες για ενυδάτωση, ξεκούραση και λάμψη. Είτε ταξιδεύει, είτε είναι στο γραφείο ή στο σπίτι, βρίσκει πάντα 10’ για να αποκτήσει ένα ξεκούραστο βλέμμα.

Στιγμιαίο lifting

Ναι, καλά άκουσες! Η ηθοποιός χρησιμοποιεί ένα εργαλείο ομορφιάς για το πρόσωπο το οποίο συσφίγγει την επιδερμίδα του προσώπου. Πρόκειται για το Nurse Jamie Instant Uplift, το οποία λειτουργεί ως ένα άμεσο και στιγμιαίο lifting.

Ενυδάτωση

Είναι κοινό μυστικό για διάσημες και μη είναι η βαθιά ενυδάτωση. Η Alba χρησιμοποιεί ένα οργανικό λάδι από το δικό της brand ‘’Honest Beauty’’, το οποίο θερμαίνει τρίβοντας το ανάμεσα στις παλάμες της, πριν το απλώσει στο πρόσωπο.

Concealer, το μαγικό

Αν έχεις στόχο ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα τότε αυτό που κάνει η Jessica Alba πρέπει να το δοκιμάσεις. Δεν απλώνει foundation σε όλο το πρόσωπο, αντίθετα χρησιμοποιεί concealer για να καλύψει τυχόν δυσχρωμίες και κοκκινίλες και φυσικά στην περιοχή των ματιών. Το μυστικό για να πετύχει αυτό είναι να σβήσεις σωστά το προϊόν για να μη φαίνονται μπαλώματα στο πρόσωπο και τότε το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Λίγη ακόμα λάμψη παρακαλώ!

Η Jessica Alba χρησιμοποιεί το lip balm της για να δώσει λάμψη στα χείλη της κι όχι μόνο. Βάζει λίγο και στα ζυγωματικά, ακόμα και στα βλέφαρα αντί για σκιά κι έτσι δίνει φυσική λάμψη στο πρόσωπό της. Τι θα έλεγες να το δοκίμαζες κι εσύ; Εξάλλου πόσο λάθος μπορεί να πάει αυτό;