FOUNDATION

8 foundation ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες

Ενώ το foundation χρησιμοποιείται για να βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, συμβαίνει συχνά το αντίθετο. Αυτό μάλλον οφείλεται στην λανθασμένη σου επιλογή σχετικά με το προϊόν που έχεις επιλέξει.

Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημα εντοπίζεται σε επιδερμίδες λιπαρές που ταλαιπωρούνται από ακμή και τα σημάδια της. Αυτό σημαίνει ότι ένα τέτοιο πρόσωπο έχει ανάγκη από ιδιαίτερη περιποίηση και ξεχωριστή φροντίδα η οποία προφανώς επεκτείνεται και στην επιλογή του foundation.

Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή λοιπόν πρέπει να αναζητήσει ένα λετπόρευστο, oil-free foundation που θα ρυθμίζει τις γυαλάδες στο πρόσωπο και δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα. Προφανώς και το ματ αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι και η κάλυψη χρειάζεται κυρίως σε δέρματα με σημάδια, κοκκινίλες και ορατούς πόρους.

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, βρες το ιδανικό foundation για λιπαρά δέρματα από την παρακάτω λίστα.

1. Estēe Lauder Double Wear Stay in place Makeup

Μία δοκιμασμένη φόρμουλα που προσφέρει τέλεια κάλυψη για πρόσωπο χωρίς γυαλάδες με διάρκεια έως και 15 ώρες.

2. Clinique Acne Solutions Liquid Makeup

Ένα foundation ειδικά σχεδιασμένο για ακνεϊκά δέρματα. Καλύπτει τυχόν σημάδια και κοκκινίλες ενώ βοηθάει δεν φράζει τους πόρους της ευαίσθητης επιδερμίδας.

3. Laura Mercier Tinted Moisturizer Oil Free

Ένα εύκολο, λεπτόρευστο προϊόν από τη Laura Mercier που χαρίσει μία ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνει.

4. Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

Ελαφριά κάλυψη με μεγάλη διάρκεια θα σου προσφέρει το ελαφρύ foundation της Chanel, χαρίζοντάς σου επίσης ένα flawless αποτέλεσμα.

5. Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Compact Foundation

 

Εύκολο στη χρήση compact foundation για ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Ιδανικό για εσένα που θες να το έχεις πάντα μαζί σου.

6. Lancôme Teint Idole Ultra 24h Foundation

Σχεδιασμένο να μειώνει τις γυαλάδες που προκαλεί η λιπαρή επιδερμίδα. Καλύπτει τους ορατούς πόρους και τις ατέλειες του προσώπου και προσφέρει απαλή κάλυψη που διαρκεί έως και 18 ώρες.

7. Smashbox Camera Ready BB

 

Καλύπτει τις ατέλειες του προσώπου χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Το απλικατέρ της συσκευασίας θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη ποσότητα για ένα άψογο αποτέλεσμα.

8. L’Oréal Infallible Pro-Matte Foundation

Κρεμώδες foundation με ελαφριά υφή και πλήρη κάλυψη με ματ αποτέλεσμα για όλη την ημέρα.