ΠΡΟΣΩΠΟ

Η Kiehl’s δοκιμάζει το Ultra Facial Cleanser με το Clarisonic

Η εταιρεία Kiehl’s Since 1851, ο αξιοσέβαστος προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το Clarisonic, την καλύτερη συσκευή καθαρισμού.

Ο καθαρισμός με τη μέθοδο ηχητικών κυμάτων έχει τη δύναμη να απομακρύνει 30 φορές περισσότερους ρύπους, που συνδέονται με την επιτάχυνση της γήρανσης, σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια όταν αυτό συνδυάζεται με το Ultra Facial Cleanser.

 

MΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Παρά την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι πρέπει  να πλένουμε διαρκώς το πρόσωπό μας με στυπτικά προϊόντα, για να αποβάλλουμε και να εξαλείφουμε το πλεονάζον σμήγμα. Αντιθέτως, η τακτική αυτή μπορεί να οδηγήσει στην αλλοίωση της λειτουργίας του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας και στην απώλεια υγρασίας. Αντ’ αυτού, η μη αντιμετώπιση του πλεονάζοντος σμήγματος μπορεί να προκαλέσει απόφραξη των πόρων και να δημιουργήσει σπυράκια, τα οποία επίσης μπορούν να οδηγήσουν στην αλλοίωση της λειτουργίας του προστατευτικού φραγμού και στην απώλεια της υγρασίας.

Για τις κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες που δεν παρουσιάζουν προβλήματα ακμής, ασυνήθιστα διεσταλμένους πόρους ή υπερβολική, από κλινικής άποψης, παραγωγή σμήγματος, η ιδανική λύση είναι να χρησιμοποιείτε το σωστό πρόγραμμα προϊόντων περιποίησης, για να εξισορροπήσετε τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας.

ULTRA FACIAL CLEANSER

Η ήπια σύνθεση καθαρισμού του Ultra Facial Cleanser για όλους τους τύπους επιδερμίδας, περιέχει έναν εξειδικευμένο αφρώδη παράγοντα που λαμβάνεται από σάκχαρα, για να καθαρίζει την επιδερμίδα και να εξαλείφει το μακιγιάζ, χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας. Χάρη στα υδατικά υγροσκοπικά συστατικά που περιέχει, όπως το σκουαλάνιο, το έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου και η βιατμίνη Ε, η ήπια σύνθεσή της, απομακρύνει την πλεονάζουσα λιπαρότητα και τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει ή να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα.

CLARISONIC: Τι είναι και πως λειτουργεί

Ο καθαρισμός με τη μέθοδο των ηχητικών κυμάτων έχει τη δύναμη να απομακρύνει 30 φορές περισσότερους ρύπους, που συνδέονται με την επιτάχυνση της γήρανσης, σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.

Το δέρμα είναι ένα όργανο ευάλωτο στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, μέσω του οποίου  ο οργανισμός μας απορροφά περιβαλλοντικούς ρύπους. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συσκευή Clarisonic εξυγιαίνει τους πόρους από τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα την ημέρα.  

H συσκευή καθαρισμού Clarisonic γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Ultra Facial Cleanser της Kiehl’s.