ΦΡΥΔΙΑ

3 μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις σχετικά με τα φρύδια σου

Τα φρύδια είναι αναμφίβολα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του προσώπου. Τελευταία, έχουν γίνει και αναπόσπαστο κομμάτι στο μακιγιάζ, αφού έχει γίνει απόλυτα κατανοητό ότι το σωστό σχήμα και πάχος στα φρύδια μπορεί να αναδείξει όλο το πρόσωπό σου.

Trends, tips και πολλά ακόμα θα έχεις σίγουρα διαβάσει σχετικά με τα φρύδια και την περιποίησή τους. Προφανώς τα περισσότερα που θα έχουν πέσει στην αντίληψή σου είναι χρήσιμες συμβουλές για να ακολουθήσεις και να έχεις άψογα φρύδια. Ανάμεσά τους όμως υπάρχουν και μερικοί μύθοι που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ακούσει κι εσύ κι έχεις πιστέψει. Μάθε ποιοι είναι και μην τους αφήσεις να επηρεάσουν τον τρόπο που φέρεσαι στα φρύδια σου.

Τα φρύδια σου επηρεάζονται από τον τρόπου που θα επιλέξεις να τα βγάλεις

Ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά στην επανεμφάνιση των τριχών στην περιοχή είτε χρησιμοποιείς τσιμπιδάκι φρυδιών, είτε κάνεις τη μέθοδο με την κλωστή ή αποτρίχωση. Οι τρίχες που βγαίνουν από τη ρίζα θέλουν περίπου ένα μήνα για να εμφανιστούν ξανά με όποιο τρόπο κι αν τις έχεις αφαιρέσει.

Το τοξοειδές σχήμα στα φρύδια ταιριάζει σε όλες

Φυσικά και δεν ισχύει το παραπάνω. Θα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ γύρω σου, ότι με το trend των bushy brows, τα οποία έδειχνα υπέροχα σε πολλές γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι το σχήμα που πρέπει να έχουν τα φρύδια σου εξαρτάται αποκλειστικά από το σχήμα που έχει το πρόσωπό σου. Γι’ αυτό άσε το σχήμα στα χέρια ενός ειδικού και διατήρησέ το με τις οδηγίες του.

Αν το παρακάνεις με τις μεθόδους αποτρίχωσης, τα φρύδια σου δεν θα μεγαλώσουν ξανά

Δεν είναι απόλυτα λάθος, αφού αν κακομεταχειριστείς τα φρύδια σου είναι λογικό να επηρεαστούν όπως συμβαίνει και με άλλα μέρη του προσώπου σου. Ωστόσο δεν είναι μη αναστρέψιμο αφού με λίγο λάδι καρύδας και καστορέλαιο μπορείς να βοηθήσεις τα φρύδια σου να επανέλθουν. Όλοι έχουμε περάσει από την εφηβεία, εκείνη την περίοδο που τα ξέρεις όλα και φυσικά και πως να βγάλεις και τα φρύδια σου!

My tip: Προσπάθησε να αφήσεις μία φορά τα φρύδια σου να μεγαλώσουν και να πάρουν το φυσικό τους σχήμα και πάθος. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτά είναι τα ιδανικά φρύδια για εσένα, ίσως με μερικές επεμβάσεις με τσιμπιδάκι. Το μόνο που χρειάζεται να καθαρίζεις είναι το μεσόφρυο και πάλι με προσοχή.