ΠΡΟΣΩΠΟ

Έτσι θα αποκτήσεις την τέλεια μύτη (χωρίς πλαστική)

Αν έχεις κι εσύ θέμα με τη μύτη σου και θες να ισιώσεις τυχόν ανωμαλίες που μπορεί να έχει στην επιφάνειά της, πρέπει να δεις το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Porsha Williams, των Real Housewives of Atlanta.

Όπως θα δεις και μόνη σου στο βιντεάκι, η μύτη της Porsha δέχεται πολλές ενέσεις με μια σύριγγα και έτσι αλλάζει η εμφάνιση της, μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς εγχείρηση. Ουσιαστικά η δερματολόγος ή η αισθητικός βάζει στη μύτη της ασθενούς fillers (όπως αυτά που έχει η οικογένεια Kardashian σχεδόν παντού), κι έτσι αλλάζει η συνολική εμφάνιση της μύτης.

Είναι ιδανικό για όσες θέλουν να διορθώσουν μια μικρή ασυμμετρία, ή για εκείνες που δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θέλουμε να κάνουμε πλαστική και να αλλάξουμε τη μύτη μας μια για πάντα. Το αποτέλεσμα διαρκεί από επτά μήνες έως δύο χρόνια, ανάλογα με το είδος του filler που χρησιμοποιήθηκε, αλλά και πώς το δέχεται ο οργανισμός κάθε ασθενή. Η διαδικασία παίρνει το πολύ 30 λεπτά και η τιμή διαφέρει ανάλογα το πρόβλημα. Φυσικά οι αντενδείξεις είναι ελάχιστες σε σχέση με την κανονική ρινοπλαστική και γενικά δείχνει πολύ τέλειο για να ‘ναι αληθινό. Από την άλλη πάλι, γιατί να μην είναι;

Thank you @simonourianmd1 for my beautiful new nose-done in minutes WITHOUT surgery!!!#HesTheBest

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Porsha Dyanne Williams (@porsha4real) στις