ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

5+1 serums που θα “σώσουν” την επιδερμίδα σου

Τα serums ταρακούνησαν την ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου άμα τη εμφανίσει τους και πλέον έχουν γίνει απαραίτητα για πολλές από εμάς. Φυσικά υπάρχουν κι αυτές που διατηρούν ακόμα τις αμφιβολίες τους.

Αρχικά πρέπει να ξέρεις ότι το serum δεν είναι κανένα μαγικό μείγμα που κάνει θαύματα, αν και κάποιες θα ορκίζονται ότι είναι. Στην πραγματικότητα, η ειδοποιός διαφορά του από την ενυδατική κρέμα είναι η σύνθεση. Το serum έχει πιο συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα πιο βαθιά στην επιδερμίδα, ενώ η κρέμα λειτουργεί στις πιο επιφανειακές στοιβάδες της Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ακόμα προϊόν που δημιουργήθηκε για να καλύψει ακόμα περισσότερες ανάγκες που έχει μία γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας και τύπου δέρματος.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις κρέμες, υπάρχει το κατάλληλο serum για τον δικό σου τύπο επιδερμίδας. Για παράδειγμα αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή τότε μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο του ενώ στις μεικτές και ξηρές επιδερμίδες καλό είναι να συνδυάζεται με την ενυδατική κρέμα.

Κάνε μία έρευνα και βάλε το serum στη λίστα με τις επόμενες beauty αγορές σου. Ξεκίνα τις δοκιμές με ένα από τα παρακάτω:

Clinique Acne Solutions Acne + Line Correcting Serum

Είναι η λύση για εσένα που έχεις βαρεθεί να ανακαλύπτεις κάθε πρωί ένα νέο σπυράκι στο πρόσωπό σου.

Chanel Le Lift Serum

Εξαιρετικά λεπτόρρευστο και σχεδιασμένο να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες τύπου επιδερμίδας και να δρα ανάλογα.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Είναι σχεδιασμένο να δουλεύει το βράδυ και να ενισχύει τις σημαντικές εργασίες του οργανισμού κατά τη διάρκεια του ύπνου. Βοηθάει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

SkinCeuticals Hydrating B5

Ορός εντατικής ενυδάτωσης με βιταμίνη Β5 για επανόρθωση και εντατική ενυδάτωση.

ΑPIVITA QUEEN BEE Ορός Ολιστικής Αντιγήρανσης

Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, συσφίγγει, ενυδατώνει και μειώνει τις ρυτίδες.

NUXE Serum Crème Fraîche de Beauté sérum

Καταπολεμά, ηρεμεί και διεγείρει την κυκλοφορία των μορίων νερού για ενυδάτωση της επιδερμίδας.