ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

10 ενυδατικές κρέμες ματιών για λαμπερό βλέμμα

Τα μάτια σου είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία της επιδερμίδας σου ενώ ταυτόχρονα είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος πάνω σου. Ωστόσο, λόγω του ότι η επιδερμίδα είναι πολύ λεπτή στη γύρω περιοχή είναι και πιο ευαίσθητη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επιρρεπής στην εμφάνιση σημαδιών κούρασης αλλά και γήρανσης.

Είναι επιτακτική η ανάγκη, όπως αντιλαμβάνεσαι, να φροντίζεις τα μάτια σου να ενυδατώνονται καλά και να είναι φωτεινά. Προστάτευσέ τα από τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που μπορεί να προκληθούν από τη γήρανση αλλά και από τις συσπάσεις των μυών του προσώπου που είναι αναπόφευκτες.

Η αρχή και το τέλος της περιποίησης των ματιών είναι μία ενυδατική κατά κύριο λόγο κρέμα. Ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και την ηλικία, πρέπει να επιλέξεις και τη σωστή κρέμα για να παραμείνει το βλέμμα σου νεανικό, ξεκούραστο και φωτεινό.

Darphin Ideal Resource Anti-dark Circle Eye Illuminator

 

Μία μοναδική κρέμα με ενυδατική δράση και ελαφρώς χρωματισμένη για να καλύπτει τους μαύρους κύκλους. Μειώνει τις λεπτές γραμμές, ενώ θα αισθανθείς άμεσα τα μάτια σου ξεκούραστα. Το βλέμμα σου θα γίνει πιο φωτεινό και η επιδερμίδα πιο λαμπερή και νεανική.

Kiehl’s Midnight Recovery Eye

 

Επανορθώνει τη νεανική όψη της περιοχής των ματιών και σου αφήνει μία μοναδική αίσθηση άνεσης και ξεκούρασης. Δρα κατά των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων και έχει υπέροχη υφή.

Estée Lauder Re-Nutriv Replenishing Comfort Eye Creme

 

Μία από τις πιο θρυλικές σειρές περιποίησης της  Estée Lauder, η Re-Nutriv, συμπεριλαμβάνει μία εξαιρετική κρέμα για τα μάτια που στοχεύει στην ενυδάτωση σε βάθος ενώ δρα και αντιγηραντικά. Θρέφει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια όλη μέρα, χαρίζει λάμψει ενώ μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Είναι αποτελεσματική και θα νιώσεις άμεσα τη διαφορά.

La Prairie Cellular Eye Essence Platinum Rare

 

Φημισμένη στο skin care, η La Prairie δε θα μπορούσε παρά να έχει στη συλλογή της εξειδικευμένη περιποίηση για τα μάτια. Το Cellular Eye Essence Platinum Rare είναι ένα serum που διορθώνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Πρόκειται για μία πολυτελή και πλούσια σύνθεση που θα ανανεώσει το βλέμμα σου από τις πρώτες κιόλας μέρες εφαρμογής.

Lancôme Advanced Génifique Eye Light Pearl Eye Serum

 

Ένα serum που θα ανανεώσει αμέσως το βλέμμα σου. Διαθέτει ειδικό applicator που  βοηθάει τον ορό να εισχωρήσει σε όλη την περιοχή των ματιών για πιο αποτελεσματική δράση. Δρα κατά των ρυτίδων και βοηθάει στη μείωση της θαμπής όψης και των μαύρων κύκλων.

Nuxe Nuxellence Eye Contour

 

Ιδανική κρέμα για να προλάβεις τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προσφέρει ξεκούραστο και πιο φωτεινό βλέμμα. Με τις πρώτες χρήσεις, η επιδερμίδα σου θα είναι πιο λεία και απαλή, ενώ θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος, των γραμμών έκφρασης και των μαύρων κύκλων.

Yves Saint Laurent Forever Light Creator Dark Circle Corrector Eye Fluid

 

Το όπλο σου κατά των μαύρων κύκλων είναι αυτό το καινοτόμο προϊόν του Yves Saint Laurent. Φωτίζει το βλέμμα ενώ χαρίζει άμεσα ξεκούραστη όψη και λάμψη στην περιοχή των ματιών.

Chanel Intense Smoothing Hydration Eye Gel

 

Ένα μοναδικής υφής και αίσθησης προϊόν για τα μάτια σχεδιασμένο από τη Chanel. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ενώ μειώνει αισθητά τα σημάδια γήρανσης. Προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ ενεργοποιεί το σύστημα άμυνας του ίδιου του οργανισμού.

Clinique All About Eyes

 

Μία λεπτόρευστης υφής κρέμα για τα μάτια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κουρασμένη όψη και τους μαύρους κύκλους. Είναι άνετη και λειτουργεί σαν βάση για το eye makeup σου, διατηρώντας λαμπερό το βλέμμα σου όλη τη μέρα.

Apivita Aqua Vita Eye Cream

 

Για άμεση και σε βάθος ενυδάτωση της περιοχής των ματιών, η Aqua Vita θα αναζωογονήσει το βλέμμα σου και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των σημαδιών της κούρασης και της πρόωρης γήρανσης.

Don’t forget!

Η εφαρμογή της κρέμας ματιών είναι πολύ σημαντική για να απολαύσεις όλα τα οφέλη από τη χρήση της κρέμας ματιών. Σου θυμίζω ότι βάζεις με κυκλικές ή ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλά σου, ακολουθώντας το κοκαλάκι κάτω από τα μάτια. Καλό είναι η κίνηση να έχει φορά προς τα πάνω. Να αποφύγεις την περιοχή κάτω από τα μάτια (εκτός αν το επιτρέπουν οι οδηγίες χρήσεις της κρέμας ή του ορού) καθώς είναι πολύ πιθανό να προκαλέσεις ερεθισμούς ή πρηξίματα.