EMMA STONE

Η φοβερή μάσκα της Emma Stone για απαλά χείλη

Η Emma Stone φαίνεται θα μας απασχολήσει αρκετά αυτό το διάστημα, αφού το La La Land στο οποίο πρωταγωνιστεί έχει ήδη αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Επομένως, η γλυκιά Emma θα περπατήσει πολλές φορές το κόκκινο χαλί με όλα τα φλας να είναι στραμμένα πάνω της. Γι' αυτό πρέπει να είναι πάντα έτοιμη με το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

Έτσι λοιπόν, όπως κάνουν όλες οι διάσημες κυρίες που εμφανίζονται στα red carpets, η Emma Stone φροντίζει να προετοιμάζεται κατάλληλα πριν από μία τέτοια βραδιά, όπως ακριβώς έκανε και στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες.

Η makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της για εκείνη τη βραδιά, Rachel Goodwin, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Emma Stone την ώρα της προετοιμασίας με μία αστεία μάσκα χειλιών. Φυσικά, η ηθοποιός έδειχνε να το διασκεδάζει και μάλλον το ίδιο έκαναν και όσοι είδαν ή θα δουν τη φωτογραφία αυτή.

 

Πρόκειται για την KNC Beauty All Natural Collagen Infused Lip Mask, με απόλυτα φυσική σύνθεση. Περιέχει υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση καθώς επίσης και βιταμίνη E και κολλαγόνο που βοηθούν τα χείλη να μείνουν απαλά, έτοιμα να δεχθούν το lipstick. Ο χρόνος δράσης είναι περίπου ένα τέταρτο και τα αποτελέσματα είναι μαγικά!