ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Η ρουτίνα περιποίησης προσώπου για σένα που έκλεισες τα 30

Ήρθαν τα 30, τα έκλεισες και συνεχίζεις. Εννοείται δεν χρειάζεται πανικός αφού τώρα διανύεις μία πολύ δημιουργική και γεμάτη περίοδο της ζωής. Για το μόνο που πρέπει να ανησυχείς λίγο είναι για την περιποίηση του προσώπου σου. Εδώ τα δεδομένα αλλάζουν και έχεις να ασχοληθείς και με την πρόληψη.

Ξέρω ότι μέχρι τώρα όλα ήταν πιο εύκολα όσον αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας σου. Άντε να έχεις ασχοληθεςί λίγο παραπάνω με τα σπυράκια αλλά όπως κι αν έχει το πρόσωπό σου είναι λαμπερό και η όψη του νεανική ακόμα και όταν ξεφεύγεις από το πρωτόκολλο περιποίησης. Όταν όμως τα 30 δεν πλησιάζουν αλλά είναι γεγονός δεν έχει εκπτώσεις και παραλείψεις. Ήρθε η ώρα να πειθαρχήσεις και να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου τα παρακάτω:

– Ντεμακιγιάζ. Το πρόσωπό σου χρειάζεται να μένει καθαρό και να αναπνέει και τα αποθέματα αντοχής του είναι πολύ λίγα πια για να το ξεχνάς.

– Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το serum. Αν η ενυδατική είναι ότι καλύτερο χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα τώρα καλό είναι να αρχίσεις να δοκιμάζεις κάτι πιο δραστικό.

Η βραδινή περιποίηση μέχρι τώρα ήταν η ίδια σχεδόν με την πρωινή. Μήπως πρέπει να διαφοροποιηθεί όμως; Μία κρέμα νύχτας + μία κρέμα ματιών. Για αρχή και βλέπουμε!

Ήρθε η ώρα να κάνεις πιο συχνά απολέπιση στο πρόσωπό σου. Όσο μεγαλώνεις το πρόσωπο γίνεται πιο θαμπό, με τα νεκρά κύτταρα να είναι περισσότερα και εσύ να πρέπει να τα διώξεις.

Σου αρέσουν οι μάσκες προσώπου; Καλώς! Γιατί πρέπει να τις εντάξεις απαραιτήτως  στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα ομορφιάς.