BEAUTY TIPS

Τα 2 σημεία που πρέπει να βάζεις concealer και τα αγνοείς

Ας μιλήσουμε για concealer για ακόμα μια φορά. Ξέρεις ότι είναι το μαγικό όπλο του νεσεσέρ σου. Μπορεί κρύψει τους μαύρους κύκλους σου, να φωτίσει το βλέμμα σου και να κρύψει το σπυράκι σου μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, αρκεί να το εφαρμόσεις σωστά.

Ωστόσο, η περιοχή των ματιών δεν είναι η μόνη που χρειάζεται concealer. Υπάρχουν κι άλλα σημεία στο πρόσωπό σου που με τη χρήση concealer μπορούν να αλλάξουν αμέσως την όψη σου. Ποια είναι αυτά; Η περιοχή γύρω από τα χείλη και τα ρουθούνια, στις ρινοπαρειακές αύλακες.

Μόλις λοιπόν τελειώσεις με τα μάτια, άπλωσε λίγη ποσότητα concealer γύρω από τα ρουθούνια και τα χείλη σου. Δούλεψε το προϊόν απαλά μέχρι να σβήσει φυσικά και συνέχισε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Ίσως να μην καταλάβεις κάποια πολύ συγκεκριμένη και τρανταχτή αλλαγή άμεσα στην περιοχή, το τελικό αποτέλεσμα όμως θα είναι μία πιο ξεκούραστη όψη.

Στις 2 αυτές περιοχές, όλες έχουμε δυσχρωμίες που πολλές φορές περνούν απαρατήρητες. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση μίας κουρασμένης όψη που έρχεται να διορθώσει το concealer, με τον ίδιο τρόπο που το κάνει και στην περιοχή των ματιών. Φωτίζει και χαρίζει ομοιομορφία στο τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας το πρόσωπό σου να φαίνεται ξεκούραστο. Προσπάθησε το και θα αντιληφθείς τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.