CHRISTY THEORIES

Metallic lips: Η τάση που θα κάνει τα χείλη σου να λάμπουν

Τα metallics αποτελούν ήδη ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο χώρο της μόδας και σαφώς της ομορφιάς. Ήρθαν για να μείνουν προφανώς, αφού από τα catwalks βρέθηκε άμεσα ο τρόπος να υιοθετηθούν από τα κορίτσια στο street style. Αν λοιπόν, έχεις ήδη αποκτήσει ένα metallic top, μία φούστα ή οτιδήποτε άλλο ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και κάτι για το μακιγιάζ σου.

Σου θυμίζω εν τάχει ότι τον περασμένο χειμώνα οι metallic σκιές ήταν ένα από τα πιο hot trends που είναι πολύ πιθανό να μπήκες στον πειρασμό να δοκιμάσεις. Τουλάχιστον εγώ μπήκα και ομολογώ ότι κόλλησα. Επομένως, δεν θα μπορούσα φέτος να μην υποκύψω χωρίς κανέναν ενδοιασμό στο metallic lip trend. Είναι εντυπωσιακό, καθόλου υπερβολικό και μπορείς να το φοράς όλες τις ώρες.

Πρόσφατα δοκίμασα μία πολύ ζεστή απόχρωση από τη συλλογή Be Legendary Liquid Metal της Smashbox και πλέον είμαι σίγουρη και μπορώ να στην προτείνω ανεπιφύλακτα. Ουσιαστικά πρόκειται για το συνδυασμό του Metallic Orange και του Mauve και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. 

 

– Αρχικά μπορείς να το φορέσεις μόνο του με μία μόνο βάση και λίγες στρώσεις mascara.

– Αν θες ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, συνδύασε το metallic lipstick σου με earthy smokey eyes και χάρισε λίγο ακόμα glam στο αποτέλεσμα.

– H προσωπική μου εμμονή να συνδυάζω χρώματα και αποχρώσεις, είναι επίσης αποδεκτή στα metallic lipsticks και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις δοκιμές. Θα μου πεις, πόσα metallic lipsticks να πάρεις και θα έχεις δίκιο. Λέω, όμως, να πάρεις ένα σε ουδέτερη απόχρωση του καφέ και να κάνεις τις μείξεις σου με άλλα χρώματα που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου.

Η δική μου πρόταση είναι να φορέσεις το metallic lipstick στην απόχρωση που θες με μία shimmery σκιά σε nude απόχρωση και τονισμένες βλεφαρίδες. Λίγη λάμψη στα ζυγωματικά και είσαι έτοιμη και λαμπερή όσο πρέπει.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και το Vice Liquid Lisptick από την Urban Decay στην απόχρωση Amulet ή ένα από τα χρώμα τα των Metallic Liptsicks της MAC (όπως το Forbidden Romance).