BEAUTY LOOK

Ό,τι χρειάζεσαι για ένα fresh makeup look

Η φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα και όσο κι αν θες να δώσεις χρώμα στα μάτια ή να χαρίσεις ένταση στα χείλη, το fresh makeup look θα παραμένει σταθερό στις επιλογές σου για μακιγιάζ. Το θέμα όμως είναι πώς μπορείς να το πετύχεις και εδώ σου έχω την απάντηση.

Η νέα συλλογή μακιγιάζ Chanel για το φθινόπωρο έχει ένα μαγικό προϊόν που -πίστεψέ με- θα το λατρέψεις όταν το δοκιμάσεις. Πρόκειται για μία παλέτα που ουσιαστικά τα έχει όλα: κάλυψη, λάμψη και χρώμα. Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της καθημερινότητας κι όχι μόνο. Το όνομα αυτής είναι Palette Essentielle και όπως λέει και το όνομά της θα γίνει απαραίτητη στο νεσεσέρ σου.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Θα παρομοιάσω την παλέτα με το little black dress του οίκου Chanel. Η #THELITTLEBLACKPALETTE θα γίνει ένα basic beauty item και εδώ θα μάθεις και πώς να την χρησιμοποιείς. Περιέχει concealer για κάλυψη στην περιοχή των ματιών κι όχι μόνο, highlighter για να φωτίσεις τις περιοχές που θες, αλλά και ρουζ για να δώσεις λίγο χρώμα που προσδίδει υγεία στο τελικό αποτέλεσμα.

Η Lucia Pica, Global Creative Makeup and Colour Designer της Chanel, είναι η κατάλληλη για μιλήσει γι’ αυτό το προϊόν και στο video παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις την ίδια να δίνει tips και να εφαρμόζει την Palette Essentielle στην βρετανίδα ηθοποιό Ellie Bamber.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/chanelofficial