ΠΡΟΣΩΠΟ

Η αληθινή ομορφιά ξεκινάει από μέσα

Τα πάντα είναι απλά. Ή έτσι πρέπει να είναι. Σχέσεις και δουλειές. Μακιγιάζ και περιποίηση. Να μην υπάρχει καμία υπερβολή. Κανένα λάθος. Ο χρόνος να΄ναι σύμμαχος. Kαι να πηγαίνεις πάντα παρακάτω. Να τρέχεις με χίλια. Να δημιουργείς. Να εμπνέεις και σε φροντίζεις.

Μια γυναίκα που θαυμάζω χρόνια κι έχω γράψει πολλά για τα θέλω της, η Bobbi Brown ήταν από τις πρώτες που μίλησε με το μακιγιάζ, αλλά και με τα προϊόντα της για απλότητα και μόνο γι’ αυτή. Το αγαπημένο της motto έγινε τάση για μια ολόκληρη γενιά την παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα. “Be who you are”, έλεγε. Δηλαδή, να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό σημαίνει τα πάντα, από το να μαθαίνεις να αγαπάς τις μικρές γραμμές και τις ρυτίδες σου, μέχρι να εκτιμάς τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά σου.

A post shared by Bobbi Brown (@justbobbibrown) on

 

Από όταν ξεκίνησε τη σειρά της Bobbi Brown με το λανσάρισμα των 10 original κραγιόν της, μέχρι σήμερα που έχει αφήσει πίσω ένα πολύ αγαπημένο brand, στα χέρια της Estee Lauder, η αποστολή της -όσο εμείς του μπιουτόκοσμου την παρακολουθούμε- παραμένει η ίδια. Να ενδυναμώνει τις γυναίκες με τη γνώση της βοηθώντας τις να φαίνονται και να νιώθουν στα καλύτερά τους. Κάποτε είχε πει: “Όταν κοιτάζω μια γυναίκα, βλέπω τι είναι σωστό ή όμορφο σ’ αυτή, και δε βλέπω τι είναι λάθος”. Μακάρι να το κάναμε όλες αυτό. Η μία για την άλλη.

A post shared by Bobbi Brown (@justbobbibrown) on

 

Σήμερα, η Bobbi Brown αντί να κάθεται με σταυρωμένα χέρια συνεχίζει να δημιουργεί και να μας εμπνέει. Η νέα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ σειρά της, έχει το όνομα Evolution_18 κι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με προβιοτικά, κολλαγόνο και πολλά άλλα, τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο μεγάλο στοίχημα της κοσμετολογίας, που ορκίζεται ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινάει από μέσα!

A post shared by EVOLUTION_18 (@evolution_18) on

πι.ες: Πριν πολλά χρόνια, είχα την τιμή να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για το περιοδικό που έγραφα. Μεταξύ άλλων εδώ ταιριάζει αυτό: “Tα trends έχουν πλάκα αλλά έρχονται και παρέρχονται. ‘Εχω διαπιστώσει ότι οι γυναίκες θα ψάχνουν πάντα για προιόντα που δουλεύουν και που άμεσα τις κάνουν να δείχνουν καλύτερες”.

A post shared by Bobbi Brown (@justbobbibrown) on

 

Just Bobbi είσαι υπέροχη!

A post shared by Bobbi Brown (@justbobbibrown) on

 

εις το επανιδείν