ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς έχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας και είναι τέλεια

Στη χώρα του ήλιου δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις ποια είναι αυτά τα φανταστικότερα όλων προϊόντα μακιγιάζ που έχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας και οφείλεις να χρησιμοποιείς καθημερινά με μεγάλη ευλάβεια και κάποια χάρη. Μην πεις μετά ότι τα ήξερα και δεν στα πρότεινα. Ναι;

Το δικό μου νεσεσέρ τα περιέχει πάντα. Και το χειμώνα με βροχές, αυτά είναι εκεί στριμωγμένα με καλοκαιρινά όνειρα και ελπίδες. Αυτό για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας. Κι αυτά τα προϊόντα πανέμορφη φίλη δεν αρκούνται μόνο σ’ ένα #beautylike. Πρωταγωνιστούν στην κάθε μέρα με ηλιοφάνεια και ξεγνοιασιά και θέλουν την προσοχή και τη χρήση τους.

Το Νο 1 must-have προϊόν είναι η αντηλιακή πούδρα. Σου’ χω μιλήσει γι’ αυτή πολλάκις.

Όχι μόνο οφείλεις να την έχεις, αλλά πρέπει να παπαγαλίζεις  το όνομά της διαρκώς: UV Protective Compact Foundation SPF30, Shiseido. Είναι αναμφισβήτητα η best seller αντηλιακή πούδρα με την ωραιότερη μεταξένια σύνθεση.

Και συνεχίζω μ’ ένα άλλο must-have προϊόν. Tην αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, Κόκκινο Σταφύλι, της αγαπημένης ΚΟΡΡΕΣ.

 

Γιατί να χρειάζεσαι μεικαπ μέσα στο κατακαλόκαιρο όταν υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν και προσφέρει μια τόσο εκπληκτική αίσθηση και ένα φανταστικό ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου;

Στο μεταξύ, αν είσαι απ’ αυτές τις φίλες που λατρεύουν το φον ντε τεν και το θέλουν ελαφρύτερο το καλοκαίρι, αλλά το θέλουν(!) σου προτείνω την τέλεια/συναρπαστική/μοναδική, την ωραιότερη DD Cream της Erre Due, με SPF 20, που χαρίζει στα αλήθεια αλαβάστρινη επιδερμίδα και προστατεύει επιπλέον από την ηλιακή ακτινοβολία.

Και συνεχίζω με ένα απίθανο κονσίλερ. Το Double Wear Concealer της Estee Lauder, με SPF 10. Εννοείται ότι μπορούμε να καμουφλάρουμε τις ατέλειες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, προστατευόμενες από τον ήλιο.

Kαι περνάω στα χείλη που χρειάζονται εξίσου προστασία για να παραμείνουν απαλά κι ενυδατωμένα. Και κανένα δεν είναι καλύτερο από το τέλειο ενυδατικό Rouge Baume της Sephora, με SPF 20, που τ’ αγαπάω από παλιά.

Και ολοκληρώνω την τέλεια λίστα μου με το πιο σούπερ προϊόν για ανάλαφρα και σέξι μαλλιά, που δεν χρειάζονται brushing, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Το Don’t Blow It (H)Air Styler του απίθανου brand Bumble & Bumble (που βρίσκεις στα Sephora) αποτελείται από πανάλαφρα πολυμερή που βελτιστοποιούν τη φυσική υφή της τρίχας και να δίνουν όγκο στα μαλλιά για ένα ελαφρύ και απαλό φινίρισμα, ενώ περιέχει φίλτρα UVA και UVB που προστατεύουν τα μαλλιά από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου.

 

Το νου σου λοιπόν, να σε προστατεύεις και να σου χαμογελάς.

υγ: Αν θες να μαθαίνεις διάφορα μικρά κι ωραία που συμβαίνουν στον μπιουτόκοσμό μου δεν έχεις παρά να με ακολουθήσεις στο instagram, βλέποντας τα instastories που περιέχουν πολλά…

εις το επανιδείν