ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτό είναι το απόλυτο χρώμα για τα χείλη σου φέτος το χειμώνα

Μπορεί κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής-χειμερινής σεζόν το μαύρο να παραμένει αμετακίνητο στο θρόνο της ενδυματολογικής παλέτας, ωστόσο στην παλέτα του μακιγιάζ το βαθύ dark κόκκινο –και πιο συγκεκριμένα το βουργουνδί- αναλαμβάνει τα ηνία.

Παραπέμποντας τόσο σε vampire diaries look, όσο και goth αναφορές της δεκαετίας ’90, η σκοτεινή αυτή εκδοχή του κόκκινου επικράτησε στο επί πασαρέλας μακιγιάζ των οίκων Emanuel Ungaro, Marc Jacobs, Giles και 3.1 Philip Lim.

Προκειμένου να υιοθετήσεις με επιτυχία τα βουργουνδί χείλη, οφείλεις να δημιουργήσεις πρώτα μια αψεγάδιαστη, σχεδόν πορσελάνινη επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες.

Το διακριτικό, σχεδόν άχρωμο μακιγιάζ ματιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ενώ οι πιο τολμηρές μπορούν να το συνδυάσουν με έντονες βλεφαρίδες για ένα ιδιαίτερα δραματικό και θεατρικό look.
 

 

Η δική μας πρόταση είναι να επιλέξεις lipgloss αν δεν είσαι φίλος με τα κραγιόν – οι συνθέσεις τους είναι τόσο πλούσιες που το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Plus, ότι δεν κολλάνε στα χείλη και δεν χρειάζονται περίγραμμα.
 

1. Κραγιόν Morello (Νο 59 Burgundy Red), Κορρές

 

2. Κραγιόν Rouge Volupte Shine (No 01), Yves Saint Laurent

 

3. Κραγιόν The Classic Cream Lipstick (No 317 Purple Passion), Dolce & Gabbana

 

4. Lip gloss Infaillible (No 07 Girl the boss), L’Oréal Paris

 

5. Κραγιόν Liquid Mat Lipstick (No 104), Erre Due

 

6. Κραγιόν Rouge Dior (No 956 Unique), Dior

 

7. Lipgloss Liquid Lip Potion (True Liar), Estee Lauder

 

8. Lipgloss Ecstasy Lacquer (No 603), Giorgio Armani Beauty