ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Scrub με ζάχαρη για κάθε είδος απολέπισης

Πολλές φορές από αυτή εδώ τη στήλη θα έχεις διαβάσει για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της απολέπισης στην εβδομαδιαία beauty ρουτίνα σου. Αφαιρεί από την ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους από τη ρυπαρή ατμόσφαιρα της πόλης, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μας και στην πιο βαθιά απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της ενυδατικής μας. Το ήξερες όμως, οτι υπάρχουν διαφορετικά είδη απολέπισης ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου;

Για πρώτη φορά, οι ειδικοί της L’Oréal Paris επέλεξαν τα είδη ραφιναρισμένης ζάχαρης 100% φυσικής προέλευσης, ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας και δημιούργησαν τρία νέα sugar scrub για έως και 3 φορές απολέπιση την εβδομάδα με βασικό στόχο πιο άμεσα καθαρό και λαμπερό δέρμα.

 

 Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να επιλέξεις το είδος απολέπισης και επομένως το sugar scrub της  L’Oréal Paris που σου ταιριάζει:

To Glow Scrub με 40% περιεκτικότητα σε ζάχαρη συνδυάζει την απολεπιστική δράση τριών σακχάρων με την αντιοξειδωτική δράση του ελαίου των σπόρων σταφυλιού, λειαίνοντας και προσφέροντας λάμψη.

 

Το Clearing Scrub συνδυάζει 3 είδη φυσικής ζάχαρης με Kiwi Seeds για την καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε στεγνή επιδερμίδα και πρόσθεσε χλιαρό νερό για βαθύ καθάρισμα των πόρων. Oι πόροι μειώνονται αισθητά και η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία.

 

Το Nourish Scrub με 3 είδη ζάχαρης και βούτυρο κακάο, απαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την ξηρότητα. Η σύνθεση του συμβάλλει στην απολέπιση και ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας έως και 96% πιο λεία επιδερμίδα. Τα θρεπτικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

 

Last but not least: Μην ξεχνάς να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου. Τα ευαίσθητα χείλη χρειάζονται ειδική περιποίηση: Κάνε απολέπιση με τα άκρα των δακτύλων soy, χαρίζοντάς τους ενυδάτωση και θρέψη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ lorealskin/ @aastronauta_