ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Αντηλιακή προστασία: 9 εναλλακτικά προϊόντα για να δοκιμάσεις

Έχεις ήδη ξεκινήσει να βάζεις αντηλιακό αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν σταμάτησες όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι απλά αλλάζει ο δείκτης προστασίας, αφού η έκθεση στον ήλιο είναι περισσότερη και οι ακτινοβολία πιο βλαβερή. Τώρα όμως που οι μέρες γίνονται όλο και πιο ζεστές, η αλήθεια είναι ότι θες το πρόσωπό σου να είναι προστατευμένο χωρίς όμως να χρειάζεται να περάσεις ένα σωρό στρώσεις (ενυδατική-αντηλιακή-foundation). Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς όλα αυτά μαζί βαραίνουν το πρόσωπο και η αίσθηση που σου αφήνουν σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία είναι πολύ ενοχλητική.

Γι’ αυτό σκέφτηκα να σου θυμίσω ή να σου γνωρίσω προϊόντα πιο ευέλικτα που είναι ιδανικά για την πόλη. Το κοινό σημείο τους είναι η αντηλιακή προστασία και στη συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες σου θα καταλήξεις σε αυτό που θα κάνει την περιποίηση και προστασία του προσώπου σου εύκολη υπόθεση.

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30 Protective Water Mist

Το πρώτο νερό ενυδάτωσης και προστασίας από τις ακτίνες UV για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50

Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην νεανική του εμφάνιση.

Clinique Sun Broad Spectrum SPF 45 Advanced Protection Stick

Είναι το μαγικό εργαλείο για να προστατεύσεις ακόμα και τις πιο ευαίσθητες και ευάλωτες στην ηλιακή ακτινοβολία περιοχές, όπως τα χείλη, η μύτη ή ακόμα και τα αυτιά.

Frezyderm Sun Screen Color Velvet SPF 50+

Αυτή η αντηλιακή κρέμα με χρώμα μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το foundation της καθημερινές μέρες του καλοκαιριού. Αφήνει ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα και κρατά την επιδερμίδα του προσώπου σου προστατευμένη από τις ακτίνες UV.

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Broad Spectrum SPF 50

Είναι ιδανικό για σένα που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα. Απορροφάται πολύ εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα σου λαμπερή και ενυδατωμένη.

La Roche-Posay Anthelios Invisible Face Mist SPF 50+

Αντηλιακό spray προσώπου, συνδυασμένο με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay που εκτός του προσφέρει αντηλιακή προστασία, έχει καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF 30

Η πιο διάσημη πούδρα με αντηλιακή προστασία από τη Shiseido που προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer Sunscreen Broad Spectrum SPF 30

Ενυδατική κρέμα με λεπτόρευστη υφή που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή, προσφέροντάς της αντηλιακή προστασία.

MAC Lightful C Tinted Cream SPF 30 Radiance Booster

Διορθώνει το χρώμα της επιδερμίδας, προσφέροντας μία φυσική λάμψη καθώς επίσης την προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV.