AMAL ALAMUDDIN CLOONEY

Πώς να πετύχεις το μακιγιάζ της Amal Clooney εύκολα και οικονομικά

Η Ama Clooney έγινε πρόσφατα μανούλα αλλά δεν φαίνεται να έχασε τη λάμψη της καθόλου. Πάντα στο πλευρό του συζύγου της, George Clooney, η διάσημη δικηγόρος δείχνει να έχει συνηθίσει τις δημόσιες εμφανίσεις και κάθε φόρα δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο κόκκινο χαλί.

Φυσικά, το ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του και στην Βενετία, λόγω του κινηματογραφικού φεστιβάλ και στο red carpet η Amal έκλεψε τις εντυπώσεις με την retro λάμψη της εμφάνισής της.

 Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Το χεράκι της για το εξαιρετικό μακιγιάζ που συνόδευε την λιλά δημιουργία του οίκου Versace, έβαλε η διάσημη makeup artist, Charlotte Tilbury, η οποία δήλωσε μέσω του Instagram ενθουσιασμένη για την συνεργασία.

Joel Ryan/Invision/AP

 

Κι αν αναρωτιέσαι τι προϊόντα χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ, έχω να σου πω ότι φυσικά όλα ήταν από το brand που φέρει το όνομα της makeup artist και κόστισε συνολικά £509.

Επειδή όμως το μακιγιάζ της Amal μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο το φθινόπωρο και να συνοδεύσει πολλά από τα looks σου, εδώ θα βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για να το δοκιμάσεις. Όλα μαζί κοστίζουν 82 ευρώ (και κάτι παραπάνω).

 

1. L’Oreal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Black>> 9.90€

2. Bioten 24 Hour Skin Moisture Waterlilly>>6.00€

3. 3ina The Cream Eyeshadow 300>> 8.95€

4. Max Factor Colour Elixir Lipstick Raisin 894>> 12.30€

5. Maybelline Master Strobing Stick>> 9.18€

6. MAC Next to Nothing Powder/Pressed>> 28.50€

7. Erre Due Eyliner Draw The Line>> 11.00€

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνεις μόνη σου ένα εντυπωσιακό, αλλά όχι υπερβολικό μακιγιάζ, θυμήσου να πάρεις στοιχεία από αυτό της Amal.

Τονισμένο βλέμμα με eyeliner, ένταση στα χείλη με την αγαπημένη σου φωτεινή απόχρωση, εντυπωσιακές βλεφαρίδες κι όλα αυτά με βάση μία βελούδινη επιδερμίδα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP